Leugens over gezondheid

Gezondheid leugen #1
– Medicijnen maken u gezonder.

Waarheid #1: Medicijnen onderdrukken de symptomen. Ze doen niets om de onderliggende biochemische oorzaak van een ziekte of gebrek te corrigeren. Gelijktijdig veroorzaken de meeste medicijnen een slechte vitamine opname wat leid tot een verdere progressie van chronische ziekten.

Kijk op: http://www.newstarget.com/001352.html (Engels)

Gezondheid leugen #2
– Je krijgt voldoende vitamine uit een gezonde maaltijd.

Waarheid #2: De huidige voeding wordt gekweekt op uitgeputte grond of op steenwol. 80% van onze voeding is kunstmatig bewerkt (processed food). U zou 10.000 calorieën dagelijks moeten eten om voldoende bouwstoffen binnen te krijgen om te voldoen aan de minimum ADH status. De enige manier om voldoende essentiële bouwstoffen binnen te krijgen is door het eten van zoveel mogelijk gezonde voeding in combinatie met hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. Deze richtlijn wordt niet gegeven door de meeste organisaties als het voedingscentrum die daarmee hun integriteit en geloofwaardigheid allang verspeeld hebben.

Kijk naar: Rapport kwaliteit landbouw – Nutritional Chart 2005

Gezondheid leugen #3
– Voedingssupplementen maken alleen je urine duurder.

Waarheid #3: De meest dure urine in de wereld wordt geproduceerd door het innemen van meerdere over prijsde medicijnen. Met meer als 40% van de Amerikaanse bevolking dagelijks aan de medicijnen en de Europese bevolking die dit ‘goede’ voorbeeld snel aan het inlopen zijn worden sporen van antidepressiva teruggevonden in het drinkwater. vergeleken met medicijnen zijn voedingssupplementen bijzonder goedkoop en effectief om ziektes te voorkomen en curatief te behandelen.

Kijk naar: http://www.newstarget.com/001891.html (Engels)

Gezondheid leugen #4
– Van de zon kun je kanker krijgen.

Waarheid #4: In tegenstelling van wat we dagelijks horen in de reclame krijg je van de zon geen kanker. Het is juist het tegenovergestelde doordat zonlicht zorgt voor meer vitamine D. De meeste Amerikanen en Europeanen hebben juist een gebrek aan vitamine D met als resultaat dat tumoren meer kans krijgen zich te ontwikkelen onder andere bij borst en prostaat kanker. Verstandige blootstelling aan natuurlijk zonlicht is de beste kanker preventie door de aanmaak van vitamine D, … en dat ook nog eens gratis. Zonnebrand wordt eigenlijk veroorzaakt door langdurige blootstelling en een vitamine gebrek van antioxidanten in de huid.

Kijk op: http://www.newstarget.com/Vitamin_D.html (Engels)

Gezondheid leugen #5
– Een overdosis van bepaalde vitamine is schadelijk

Waarheid #5: De vitamine waar in deze berichten aan gerefereerd wordt (A) is alleen schadelijk wanneer het kunstmatig geproduceerde synthetische vitamine betreft. (veelal ook geproduceerd door farmaceutische bedrijven). Natuurlijke vitamine A wordt alleen vrijgegeven aan het lichaam als het lichaam dit nodig heeft. Als u bovendien een onderzoek leest waarin het ‘bewijs’ geleverd wordt dat vitamine niet beschermen tegen ziektes dan zijn daar de synthetische vitamine getest

Gezondheid leugen #6
– Borstonderzoek voorkomt kanker (Mammogram)

Waarheid #6: Een mammogram veroorzaakt kanker! De dosis schadelijke straling tast het borstweefsel aan. Zelfs als men een tumor ontdekt, zelfs dan wordt de kanker niet voorkomen en is het beste wat ze kunnen doen het gezwel wegsnijden. Echte preventie is het wijzigen van het voedingspatroon en de lifestyle en niet door het gebruik van beeld technologie.

Kijk naar: http://www.newstarget.com/000895.html (Engels)

Gezondheid leugen #7
– Een CT scan (CAT scans) is volledig veilig.

Waarheid #7: CT scans stellen patiënten bloot aan 1000 maal de straling van een borst X ray. Herhaalde blootstelling aan een CT scan verhoogd de bij elkaar opgetelde straling tot het niveau dat werd gemeten bij de slachtoffers van de Hiroshima atoombom. Studies hebben dan ook aangetoond dat deze scans geen enkel medisch voordeel opleveren hoe dan ook.

Kijk naar: http://www.newstarget.com/004060.html (Engels)

Gezondheid leugen #8
– Onze gezondheidszorg behoort tot de beste ter wereld.

Waarheid #8: De algemene gezondheid, niet te verwarren met de levensduur waar elke ongezond levensjaar gewoon telt, verdient geen schoonheidsprijs. Met chronische ziekten en gebreken die zich gemiddeld al op het 53 ste levensjaar aandienen en 50 procent van alle Nederlanders die een ziekte of gebrek hebben (cijfers CBS) is dit geen cijfer om trots op te zijn. Met wachtlijsten waarop mensen bij gebrek aan hulp overlijden en een hoog medicijn gebruik met al zijn schadelijke bijwerkingen. Met een toenemend aantal mensen met overgewicht, diabetes, kanker, Alzheimer, hart en vaatziekten, etc, etc, etc kan alleen maar gesproken worden van een ziekte verzorgingssysteem en is het woord – gezondheid – ver te zoeken. Instanties zoals de hartstichting willen meer geld voor onderzoek naar nog meer dure – niet werkende – medicijnen terwijl de oplossing voor het grijpen ligt. Eerlijke voorlichting over voeding en lifestyle! Onze ‘gezondheidszorg’ is zo goed dat er al medisch toerisme naar het buitenland plaatsvindt. In de U.S. is medische zorg en medicijn interactie inmiddels al doodsoorzaak #1, gevaarlijker als kanker, hart en vaatziekten, etc.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.