Kanker, de meest gevreesde en alom tegenwoordige ziekte van deze tijd.

Kanker, de meest gevreesde en alom tegenwoordige ziekte van deze tijd.

GerstAls we af moeten gaan op datgene waar erkende en gevestigde kanker-instituten ons op wijzen, namelijk waar we zoal kanker van zouden kunnen krijgen, nou dan is de lijst van gevaarlijke voedingsmiddelen- en stoffen wel érg groot en lang. Om nog maar niet te spreken van de uitstoot van God mag weten welke stoffen. Kanker is inmiddels volksziekte nr. 1 geworden en treft veel, heel veel mensen en in het bijzonder de; meest risico lopende groep van mensen,  namelijk  zij die rond de zestig jaar zijn. Dat dus na een leven gewerkt te hebben én premies betaald te hebben!!!!!! Je zou er haast wat van gaan denken, want in veel gevallen hoeft de overheid dan geen A.O.W. noch pensioen meer uit te betalen!

In vroeger dagen en dan bedoelen we de eerste decennia van de vorige eeuw was kanker een vrij onbekende ziekte, ondanks de toen ook al of de toen zelfs nóg gevaarlijker uitstoot van fabrieken, die destijds nog niet aan allerlei milieu-eisen diende te voldoen. Kanker was in die tijd vrij zeldzaam. Natuurlijk ging men ook dood, maar aan andere ziekten en met name denk ik dan aan T.B.C. Waarom was dat dan zo,  kunt u opmerken?

Het antwoord is zo simpel als wat, in die tijd, begin vorige eeuw,  was met name ‘GERST’ een wezenlijk bestanddeel van ons voedsel. Men at in ruime mate gerstebrood, gerstepap en zelfs het pilsje was gemaakt/gebrouwen met gerst. Probeer vandaag de dag nog maar eens een gerstebrood te kopen of een pilsje te vinden waarin gerst is verwerkt. Ik geef het u te doen. En laat nou juist in GERST díe stof zitten  en dat in ruime mate, die zo preventief werkt tegen allerlei soorten van kanker. Sterker, in alle klimaatzones van de aarde komen gewassen voor die in voldoende mate Vitamine B-17 dan wel Leatrile in zich dragen,  die bij regelmatige consumptie ons vrijwaren, grosso modo gesproken dan , van kanker. Gods eigen apotheek in de natuur!

In onze streken, het z.g. ontwikkelde westen, wel daar is het natuurlijke voedingsproduct GERST ( vakkundig )  van de menukaart gehaald en de meeste boeren,althans in Nederland worden door de (……lelijk woord)  EU gedwongen om maïs te verbouwen. Het resultaat is in de loop van de afgelopen decennia steeds meer zichtbaar geworden. Er is een ware kanker-epidemie ontstaan en een dito kanker-industrie!

Het verhaal is simpel; In vroeger tijden waren de opvarenden van zeeschepen vaak het slachtoffer van scheurbuik met eveneens vaak de dood ten gevolge. Nee, niet iedereen kreeg scheurbuik en niet iedereen overleed aan scheurbuik, maar wel massa’s. De oorzaak was duidelijk: Gebrek aan vitamine C, welke ruimschoots voorhanden is in verse groente en fruit. Maar deze zaken kon men niet op de schepen van die tijd zo bewaren dat hun versheid gewaarborgd bleef.

Idem zo met kanker, gebrek aan vitamine B-17 ! Ergo de kanker krijgt als het ware vrij spel, maar niet bij iedereen en ook niet iedereen sterft eraan, maar wel massa’s!

De weinige producten die wij dan nog wel kennen en waar overigens weinig, té weinig vitamine B-17 in zit zijn: Taugé, broccoli, lijnzaadolie en appel-pitten. Deze laatste worden helaas  amper gegeten door mensen. Maar ook die zijn slechts voorzien van een geringe hoeveelheid B-17.

amandelen,B17Al vele decennia geleden is ontdekt dat het juist de abrikozenpitten en/of amandelpitten zijn, mits luchtgedroogd, zon is in deze een killer, die een CONCENTRAAT van vitamine B-17 bevatten en dit wordt dan weer onderbouwd doordat er div. volksstammen waren én zijn die dit dan ook onderkenden, deze pitten/kernen consumeerden en ten gevolge daarvan geen kanker kenden noch, zelfs ook in deze tijd, ervaren.

Abrikozenpitten die relatief klein zijn, daarvan neemt men het beste, preventief;  9 á 10 pitjes per dag, en dit per volwassene (!) Dan mag men weten voldoende vitamine B-17/Leatrile binnen te krijgen en dat zonder ENIG GEVAAR om een goede natuurlijke afweer tegen kanker op te bouwen.

De biologisch geteelde én luchtgedroogde pitten kosten € 24,95 per kilo tot zelfs € 49,- per kilo [ In sommige gevallen en bij div. therapeuten zelfs € 9,90  per 100 gram!!]  In één kilo zitten er ong. 2.200 stuks,  zodat u met één kilo,  per volwassene,  ( kinderen naar lichaamsgewicht ) minimaal 7 maanden vooruit kan. De pitten/kernen blijven minimaal 12 tot 14 maanden hun versheid behouden en dus eetbaar!  (mits goed bewaard; donker en koel ) De kosten zijn dan omgerekend maximaal 0,09 (negen centen) per persoon, per dag! Uitgaande van het goedkoopste voorbeeld en verkoopkanaal.

Opmerkelijk is dat de ‘autoriteit voedsel en waren’,  in collusie (mijn gevolgtrekking! S.V. ) met de Big Farma,  er alles aan doen om de verkoop en  de verspreiding van deze pitten moeilijker te maken.  Ze zijn derhalve op steeds minder plaatsen verkrijgbaar en in sommige landen,  zoals o.m. de V.S. al verboden! Zelfs het in bezit hebben van een minimale hoeveelheid kan u daar al op gevangenisstraf komen te staan. Gelukkig zo vernam ik vandaag nog,  van een trouwe lezer,  was er afgelopen week nog een zelfde positief verhaal over de heilzame werking van abrikozenpitten te horen op ‘Radio Vijf ‘ in een programma van Tineke de Nooij. Voorlichting geven én verkopen mag  in dit vrije Nederland, dus niet tegelijkertijd, wel bij deze heb ik u dan tenminste enige voorlichting mogen geven!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. barrie westerink schreef:

    Goed artikel en als je nog meer info wilt,en verslagen wil lezen van mensen die ‘behandelt’ zijn met de abrikozen pitten kijk dan even op http://www.boinnk.nl

  2. sander schreef:

    Interessant artikel. Ok, de abrikozenpitten zijn blijkbaar superieur t.o.v. andere voedingsmiddelen die ook B17 bevatten.
    Maar, hoe zit het nu met de ‘gerst’ waar dit artikel mee opende? Bij natuurvoedingswinkels is deze nog volop te koop. Dien je de volle gerstkorrels vooraf lang te weken vooraf je ze kookt? En zit er in gort ook nog een portie B17?
    En als laatste, hoe veel malen per week dien je gerst te eten? elke dag, om de dag, of een paar keer per week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.