US-vliegdekschip door Russische onderzeeërs uitgeschakeld…!!

vliegdekschip ‘USS Theodore Roosevelt’De Amerikaanse Marine-afdeling ‘Naval Surface Forces (NSF)’, van het Ministerie van Defenisie, rapporteerde van de week, dat 3 Russische kernonderzeeërs van het type Akula-klasse, behorende tot de 24th Onderzeeër-divisie van de Northern Fleet (NF) succesvol een operatie uitgevoerd hebben, met het Amerikaanse vliegdekschip ‘USS Theodore Roosevelt’ (zie foto boven), waarbij dit schip ‘een wanhopige vlucht’ ondernam, in de kustwateren van Hampshire, in Engeland.

Het is bijzonder om te zien, dat binnen enkele uren, nádat de NSF dit kritische incident, Britse bronnen bevestigden, dat deze gigantische kolos van een schip, met ‘100.000 ton vuurkracht’, ook daadwerkelijk overhaast binnenvoer in Stokes Bay in Gosport, daarbij duizenden toeschouwers op de been brengend, die niet wisten wat ze zagen en langs de Solent-rivier zich opstelden. Maar het werd ook omschreven als een ‘ongepland bezoek aan deze haven’..!

Volgens ditzelfde NSF-rapport, zou dit vliegdekschip, de ‘USS Theodore Roosevelt’ en haar begeleidende marineschepen, getraceerd zijn op haar koers naar de oefenzone bij de Noord-Atlantische vloot, waarvoor president Poetin van Rusland  vorige week nog een volledige aanvalsdreiging had afgekondigd, vorige week. Dat alles, kort nadat een ‘oorlogsverklaring’ door het Verenigd Koninkrijk zou zijn afgegeven. Dat alles, zo vult het Ministerie van Defensie aan op het NSF-rapport, weer als reactie op een afkondiging van een oorlogsplan, genaamd ‘Maart-schok’, dat werd onthuld op 4 februari jl. Allemaal een soort virtuele schermutselingen dus, maar wel met een dusdanig dreigend karakter, dat Poetin deze oefening’ zeer serieus’ nam.

Het is daarmee zeer waarschijnlijk president Poetin zélf waarschijnlijk geweest, die de opdracht heeft gegeven om de ‘USS Theodore Roosevelt’ ‘op de korrel te nemen en uit te schakelen’.. Dit ook, nádat de NATO, letterlijk zich zijn gaan opstellen, langs de grens met Rusland, waaronder het aan twijfel niets overlatende zwaarbewapende konvooi ‘Dragon Ride’ van het Amerikaanse leger. Een konvooi dat zich de afgelopen weken een weg heeft gebaand door maar liefst 6 Europese landen Daarnaast de eveneens ongeëvenaarde oefening ‘Joint Viking’ in Noorwegen, die langs de noordelijke grens was gepland, aldus het rapport.

En het was precies in deze sfeer, dat de opmars van dit mega-vliegdekschip haar tot een ‘legitiem doelwit’ had gemaakt voor Poetin. Eerder die week al, was er in Rusland een waarschuwing uitgegaan naar burgers, om zich voor te bereiden op een nucleaire oorlog, waarop er al een toeloop van mensen had plaatsgevonden op de schuilkelders in Moskou, als verwachting voor een nucleaire aanval van de VS.. Daarbij was het Russische leger in volledige paraatheid gebracht in alle 9 tijdzones van het land..   Lees meer…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.