Vrijmetselaar onthult Grieks Complot in 2008 – Rothschild’s geheime ‘oplossing’ voor Grieks ‘Probleem’

Griekenland werd gekozen om de rol van de failliete EU lidstaat te spelen, om het grote probleem te “creëren”, waarop de Europese Unie binnenkort  de “oplossing” zal “vinden”.

door Jean D’Eau – 18 mei 2008

 Een vriend van mij die nu een gedesillusioneerde hoge graad vrijmetselaar en lid van de Joodse Vrijmetselarij in Boedapest is, heeft me verteld wat er staat te gebeuren ten aanzien van de Griekse crisis.

 Griekenland werd gekozen, omdat het Europa symboliseert (niemand in Europa geeft om landen als Hongarije of Estland) en omdat de economie relatief eenvoudig was te verwoesten, nadat het afstand had gedaan van zijn eigen munt.
De Europese “elites” gebruiken Griekenland om de sheeple te overtuigen, dat als het Griekse probleem niet wordt verholpen, Zuid-Europa failliet zal gaan, hetgeen zal leiden tot de instorting van het hele Europese financiële systeem en dus het faillissement van de hele Europese economie.

Het “probleem” is dat de zogenoemde Eurozone (waar de euro de plaats van de nationale valuta’s heeft ingenomen) gedoemd is om in te storten, omdat de Zuid-Europese landen (alsook de Oost-Europese) hun economie niet kunnen handhaven, wanneer ze hun eigen valuta niet kunnen devalueren om export en toerisme te stimuleren (ze zitten nu vast aan de euro).

Dat is waar corrupte globalistische politici hun rol speelden in de verzwakking van de eigen economie met alle middelen. Maar de huidige “wereldwijde recessie” veroorzaakt door de internationale Khazar bankiers was het grootste deel van het plan om de Zuid- en Oost-Europese economieën te brengen tot een breekpunt, de Amerikaanse economie te verzwakken en de Chinese, Indiase en Russische economieën te laten instorten.

 

Spoedig één centrale overheid
De “enige oplossing” spoedig te worden voorgesteld door de EU, is om het nationale fiscale en begrotingsbeleid in Europa te onderdrukken, en een gecentraliseerde Europese begroting te hebben. Alle Europese lidstaten moeten het meeste van hun belastinggeld naar een centrale Europese regering brengen, en tevens zullen de nationale begrotingen worden vastgesteld door deze centrale overheid. Het wordt een beetje ingewikkelder, maar het zal betekenen dat de Europese nationale regeringen zullen ophouden te bestaan​​. Tegelijkertijd kondigt de Europese Unie al de “noodzakelijke” oprichting van een groot Europees leger aan om de overheersende militaire macht van de VS in de NAVO te evenaren.Zoals u al weet, de internationale bankiers zijn inderdaad voornamelijk Europese bankiers (Rothschild en co). En deze zijn het echte brein achter de door de mens opgezette wereldwijde recessie (net zoals ze achter de ‘global warming’ oplichterij zitten).

 

Superstaat en super leger
Op die manier zijn de Europese “elites” nu op weg om machtiger te worden dan de traditionele Amerikaanse “elites”. Het enige dat ze nodig hebben, is om van de Europese Unie een echte superstaat (gecentraliseerd fiscaal en budgettair beleid) te maken, met een echt super leger (het komende Europese leger). Vervolgens zullen de VS “elites” worden gedwongen om de VS samen te voegen met de EU, en niet het tegenovergestelde zoals ze graag hadden gewild.
De resulterende “Unie” (dit is het geplande naambordje) zou een rijk zijn, geregeerd door de geldgrootmachten, wiens voorouders destijds over het Khazaren rijk heersten. Als iemand nog steeds van mening is dat de “Protocollen van de Wijzen van Sion”fake is, wacht tot het plan hierboven wordt vervuld, en u zult wakker worden in een “Wijzen van Sion” wereld.Een woord over Goud
In het geval u goud kocht om uw spaargeld te garanderen, wees voorzichtig, want dezelfde vrijmetselaar vriend van mij vertelde me dat goud gewoon een oplichterij is om de middenklasse rijkdom te liquideren. De goudprijs zal voor een tijdje blijven stijgen, en wanneer voldoende middenklassers in het Westen er genoeg geld in hebben gestopt, weet-je-wie de prijs zal doen crashen om het geld dat er in zit te vernietigen. Mijn vriend vertelde me dat het hoe dan ook de komende twee of maximaal drie jaar kan gebeuren.

Dit vind je misschien ook leuk...