Sean Penn: Cheney en Bush achter ISIS

 

Sean PennLangzaam maar zeker komt er ook bij de Amerikanen een besef dat de grote boze wolf die IS, ISIS of ISIL heet, simpelweg is ontstaan door de aanwezigheid van de VS in het Midden Oosten. In hoeverre de VS deze beweging nog steeds steunt, is geen vraagteken meer, maar een FEIT. Het is precies ook de reden dat de naam van ISIS diende te veranderen in IS.. ISIS staat namelijk voor de afkorting Independent Syriah Islamic State… Tja, en die jongens waren de zg. ‘opstandelingen’ die tegen president Assad vochten, voor een ‘onafhankelijk Syrië’..

En toen explodeerde de boel.. Volgens de officiële berichten, begon ISIS eigenlijk voor zichzelf, liet daarbij wereldwijd kennelijk haar eerste ‘IS’-afkorting vallen en werd ‘IS’.. En ja, Sneeuwwitje en Roodkapje zijn figuren die ooit tussen ons in leefden.. Met andere woorden: hoeveel sprookjes laten we ons nog op de mouw spelden.. Als het werkelijk zo was gegaan, dat een deel van de ISIS-strijders zich had afgesplitst, dan was DAT toch wereldnieuws geweest.. Waarom is verzwegen dat dit dan gebeurde..? Waarom pikt de hele wereld als schaapjes de afkorting ‘IS’, terwijl ze de jaren ervoor gewoon met de goegemeente meehuilden over ISIS…?? 

En natuurlijk komt het regeringen in de hele wereld goed uit, wanneer de wereldbevolking bang is, heel bang.. En natuurlijk is het een fenomenale zet van de ‘krachten-achter-de-schermen’ om een dergelijke beweging, zonder leider, zonder land, zonder hoofdkwartier, zonder website etc. etc. te creëren.. Een werkelijke grote boze wolf’ is gecreëerd, die wereldburgers bang maakt, in angst houdt. Het is wat dát betreft ‘business as usual’..

Want wie herinnert zich niet meer de rollende ‘r’  van George Bush in zijn speeches over de Warrrrr on Terrrrorrrrrr’..? En nu is het weer een nieuwe persoon die ons probeert wakker te maken. Zoals al zovelen hebben gedaan.. Van ex-CIA-mensen tot wereldleiders, van politieke figuren tot bekende personen, zoals filmsterren.. En ja, wat nog valser is, is het mobiliseren van moslim-jongeren, om hun boosheid en strijdvaardigheid te misbruiken en tégen henzelf in te zetten.. Of hoe deze kinderen en jonge mannen en vrouwen worden misbruikt door de verdeel-en-heers-Heersers op deze planeet.. Luister naar het verhaal van Sean Penn.   Lees meer…

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.