Fastwalkers – UFO disclosure (video)

fastwalkersFastwalkers onthult de waarheid over UFO’s en buitenaardsen die al eeuwenlang is onderdrukt en verborgen is gehouden.

De term ‘fastwalkers’ is bedacht door het North American Aerospace Defense Command (NORAD) om onbekende vliegende objecten te classificeren die met hoge snelheid de atmosfeer verlaten of binnenkomen.

Soms worden ze ook vastgelegd met het satellietsysteem van het Defense Support Program. Anomalieën in het luchtruim die zich langzamer voortbewegen worden ‘slowwalkers’ genoemd.

Vanuit haar ondergrondse basis in een bergcomplex van Cheyenne Mountain in Colorado volgt NORAD elk jaar naar verluidt zo’n 500 van deze ‘fastwalkers’.

Fastwalkers is een documentaire die het web van leugens en desinformatie door de overheden ontmaskert. Vele getuigen komen aan het woord om te bevestigen dat buitenaards contact werkelijk plaatsvindt.

We zien onder meer: Dr. Steven M. Greer, Robert O. Dean, Dr. Michael Salla, Stanton T. Friedman, Alfred L. Webre, Jaime Maussan, kolonel Wendelle C. Stevens en Charles Hall.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GhAU3G3M-Nw[/youtube]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.