Aandacht wordt afgeleid van het grootste nieuws ooit

planeetxBij onze zon worden al vanaf 2003 objecten gezien. Dit fenomeen werd het eerst opgepakt door het Neumayer-station, een Duits onderzoeksstation op Antarctica.

Langzaam heeft dit fenomeen zich nu verspreid over de gehele aarde. Overal wordt melding gemaakt, vooral rond zonsopgang en –ondergang, van één of meerdere objecten rond de zon.

Dit varieert van een tweede zon tot een object met in zijn kielzog een aantal kleinere objecten. Het bewijs hiervan is te vinden in de onderstaande documentaire.

SOPN en Niburu.nl zijn sinds 2000 op de hoogte van de aanwezigheid van Nibiru en een aantal kleinere objecten. Niburu/Niburu is een bewoonbare planeet waar onder meer zanger en cabaretier Bram Vermeulen onderzoek naar deed. Op 5 januari 2004 ging hij hier in het RVU-televisieprogramma In den Beginne… dieper op in. Helaas is hij in datzelfde jaar overleden.

Mensen melden in toenemende mate vreemde objecten en buitenaards contact. De Maya’s spraken het al uit. Rond 2012 komen alle dimensies bij elkaar en dit kunnen wij al jaren volledig bevestigen.

De huidige acties in de wereld kunnen buitenaards contact en de aanwezigheid van Nibiru niet meer verbloemen. Miljoenen wereldburgers zien het met eigen ogen.   Kijk meer

Red. Niburu

Dit vind je misschien ook leuk...