Vijftien Tekenen dat de aanval op Syrie er komt

pup obamaVoor het oog van de wereld wordt een toneelstuk opgevoerd dat aannemelijk moet maken dat een aanval op Syrië volkomen gerechtvaardigd is.

Dat daarbij rebellen worden ondersteund die trouw hebben gezworen aan Al Quaida en Christenen onthoofden is niet van belang. Het gaat tenslotte om het grotere doel.
Dus wordt zoals we eerder schreven President Assad omschreven als een boef die zijn eigen bevolking uitmoordt met chemische wapens en schreeuwt het Westen onder aanvoering van trouwe Amerika vazal Engeland, moord en brand.

De redenen waarom de chemische aanval op burgers die de directe aanleiding vormt voor militair ingrijpen waarschijnlijk is uitgevoerd door de rebellen zijn uitgebreid beschreven in het eerder hiervoor gelinkte artikel.

Inmiddels zijn er in het conflict al zo’n 100.000 mensen omgekomen en dit aantal zal drastisch toenemen als Amerika en de NAVO zich in deze strijd zullen werpen. De Amerikaanse bevolking is volledig tegen nóg een oorlog en zo ook het Congres. Om nog maar te zwijgen over de Verenigde Naties die een militair ingrijpen niet zullen goedkeuren omdat dit geblokkeerd wordt door Rusland.

Normaal gesproken kun je dan concluderen dat er geen aanval op Syrië zal komen. Met bovengenoemde partijen allemaal tegen, mag je niet verwachten dat een president op eigen houtje dit alsnog gaat doen. Of toch wel?

Hier volgen 15 tekenen die erop wijzen dat de regering van Obama wel degelijk al heeft besloten om Syrië aan te vallen, zonder mandaat van de bevolking of goedkeuring van het Amerikaanse Congres en zonder instemming van de Verenigde Naties.

1) Syrië heeft erin toegestemd dat VN waarnemers de plaats van de chemische aanval mogen inspecteren. Echter, een hooggeplaatste Amerikaanse functionaris zegt dat een dergelijke inspectie te laat is om nog geloofwaardig te kunnen zijn.

2) Volgens diverse mainstream kanalen waaronder ABC News bestaat er bij het Witte Huis weinig geen twijfel over dat de troepen van Assad verantwoordelijk zijn voor de chemische aanval.

3) Vier Amerikaanse schepen met ballistische raketten aan boord worden in het oostelijk deel van de Middellandse Zee in gereedheid gebracht. Zodra ze het bevel krijgen zijn deze schepen binnen enkele minuten in staat om een regen van kruisraketten op Syrië te laten neerdalen.

4) CBS News maakt bekend dat het Pentagon bezig is met voorbereidingen voor een aanval met kruisraketten op Syrië.

5) Afgelopen zaterdag had Obama een vergadering met zijn nationaal veiligheidsteam om te bespreken welke acties er tegen Syrië zullen worden ondernomen.

6) De Amerikaanse Minister van Defensie, Chuck Hagel, laat weten dat Obama hem heeft gevraagd om “alle mogelijke opties” uit te werken voor wat betreft de situatie met Syrië.

7) Na een telefoongesprek met de Engelse Minister President David Cameron over de situatie in Syrië, kondigde het Witte Huis aan “ernstig bezorgd” te zijn over de aanval met chemische wapens vorige week.

8) Militaire opperbevelhebbers zijn vanaf zondag bijeen in Amman om de plannen voor een aanval op Syrië onderling te coördineren. Deze landen zijn Amerika, Engeland, Saoedi Arabië, Quatar, Turkije, Frankrijk, Italië en Canada.

9) Volgens de op één na grootste krant in Frankrijk zijn door de CIA getrainde rebellen al in grote aantallen Syrië binnengedrongen en bewegen richting Damascus.

10) De Amerikaanse luchtmacht heeft een aanzienlijk aantal F-16 vliegtuigen eerder dit jaar in gereedheid gebracht en overgevlogen naar Jordanië. Zogenaamd op verzoek van de Jordaanse regering.

11) Volgens een geheim overheidsdocument dat al in maart 2012 door Wikileaks werd vrijgegeven, blijkt dat er al sinds 2011 Amerikaans/NAVO personeel binnen de landsgrenzen van Syrië actief is om mee te helpen de regering van Assad pootje te lichten.

12) The Times of Israël maakt bekend dat een interne militaire evaluatie heeft geconcludeerd dat Washington een beperkte, doch zeer effectieve aanval op Syrië in overweging heeft genomen om daarmee het regime van Assad duidelijk te maken dat de internationale gemeenschap het gebruik van chemische wapens niet zal tolereren.

13) De Amerikaanse senator John McCain gaf al een voorzet door te zeggen dat als Amerika Syrië niet militair zal aanvallen, dit een vrijbrief betekent voor alle dictators wereldwijd om naar believen chemische wapens te gebruiken.

14) Volgens de New York Times bestudeerd men “de NAVO luchtoorlog in Kosovo” als een mogelijke blauwdruk voor het optreden zonder mandaat van de Verenigde Naties.

15) Het Witte Huis heeft een verklaring vrijgegeven waarin staat dat de regering van Obama geen plannen heeft om “haar voeten op Syrische grond te plaatsen”, maar dat het andere vormen van militaire actie niet zou uitsluiten.

Zoals gezegd, de Amerikaanse bevolking is tegen. Uit een recent onderzoek blijkt dat 60 procent van de bevolking tegen is en slechts 11 procent voor een militair ingrijpen in Syrië.

In het licht van bovenstaande vragen veel mensen zich dan ook af waarom de regering van Obama er zo op gebrand is om militair in te grijpen in Syrië. Dat klaarblijkelijk is besloten dat die aanval er hoe dan ook gaat komen, ongeacht wie daar tegen is.

Wat alleen maar weer eens aantoont dat een overheid niet meer hun volk vertegenwoordigt, maar handelt in opdracht van hun meesters. En die hebben een heel andere agenda.

Bron:

Infowars
Yahoo News
ABC News
SHTF Plan
Zero Hedge
Times of Israël
New York Times

Dit vind je misschien ook leuk...