Wie inspireerde wie? (video)

peterDe bekende misdaadjournalist Peter R. de Vries trad in een televisie-uitzending op als een soort pro deo advocaat voor de van kindermisbruik beschuldigde Joris Demmink.

Nu zijn er echter sterke aanwijzingen boven water gekomen dat dit allesbehalve pro deo was, maar dat Peter R. hiervoor is betaald door het Openbaar Ministerie.
Het is zelfs de meest neutrale toeschouwers tijdens de uitzending van de Wereld Draait Door van 8 oktober vorig jaar waarschijnlijk opgevallen dat misdaadjournalist Peter R. Vries met veel bravoure de van kindermisbruik beschuldigde Joris Demmink verdedigde.

Wij schreven daarover in een eerder artikel:

“Dan duurt het even en vervolgens barst het zichzelf journalist noemende propagandakanon Peter R. de Vries los. Als iemand zou zeggen dat hier de advocaat van Joris Demmink zou zitten, dan zou je het onmiddellijk geloven”.

Om nog even het geheugen op te frissen volgt hier nogmaals een fragment uit die uitzending. Het programma gaat over het onderzoek naar Demmink, over iets wat zich met betrekking tot hem in Den Haag afspeelde en de bijbehorende publicatie van Koen Voskuil. Peter R. probeert onmiddellijk iedereen af te leiden en houdt vervolgens een betoog over de onschuld van Joris Demmink alsof hij hiervoor betaald wordt.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...