Steeds meer ouders weigeren vaccinaties

vaccinSteeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten vaccineren. De 52-jarige Door Frankema noemt vaccinaties zelfs ‘gif’.

Ze las voor het eerst over inentingen toen haar oudste dochter net was geboren. Ze wilde niets liever dan haar kindje zo goed mogelijk beschermen.

Toen de folder van het RIVM door de bus kwam, las Door over allerlei angstaanjagende aandoeningen die haar kind zonder vaccinaties zou kunnen krijgen, maar er stond niets in over wat er eigenlijk wordt ingespoten.

Chemische stoffen

Frankema wilde weten wat er precies in vaccins zit. Na het lezen van een artikel in het tijdschrift Onkruid kwam ze tot de ontdekking dat vaccins niet alleen verzwakte ziekteverwekkers, maar ook veel chemische stoffen bevatten.

Een arts van het consultatiebureau bevestigde dat er inderdaad allerlei chemische stoffen in vaccins zitten, maar toen Frankema vroeg hoe ze er zeker van kon zijn dat vaccineren veilig is, kreeg ze te horen dat ze veel te kritisch was.

Begrip

Gif inspuiten voelde niet goed en Frankema is nooit meer een consultatiebureau binnengegaan. Ze werd in eerste instantie enorm veroordeeld door vrienden en familie, maar hield zich staande.

Toen zij zagen dat de kinderen van Frankema geen last kregen van allergieën, oorontstekingen en leer- of gedragsproblemen, groeide het begrip. Ze wilden weten hoe dat toch mogelijk was.

Bron: Telegraaf.nl

Dit vind je misschien ook leuk...