Monsanto hoofdkwartier geblokkeerd!

monsanto
Monsanto’s doel is niets minder dan het controlleren van de volledige voedselketen.

Een grote groep protesterenden drongen verzamelden zich voor het hoofdkantoor van Monsanto in Davis, Californië, in de buurt van de grote plaats Sacramento. Luidkeels riepen zij op tot het sluiten van deze biotech-moloch, een bedrijf dat diepe wortels heeft in de regering van de VS. Eén van de redenen dat Monsanto tot op heden is gelukt wat weinig andere bedrijven lukt: het uiterst giftige middel RoundUp én gemanipuleerde, levensgevaarlijk voedselzaden verkopen onder een officiële goedkeuring..! Ondanks de druilende regen slaagden de betogers er in om het hoofdkantoor één hele dag te sluiten. Maar veel belangrijker natuurlijk is het rumoer wat rondom deze bezetting ontstond in de pers.

monsantoSAY NO TO GMO… De enkele tientallen betogers bleken in staat het hoofdkantoor van Monsanto voor een dag te blokkeren.. Tijd voor een soortgelijke Nederlandse actie?

Het blijkt uit deze actie dat zelfs een handvol betogers in staat is om een gebaar te maken, dat doorklinkt in de gelederen van het GMO-wereldje en daarbuiten. Stel je voor wat tienduizenden betogers en demonstranten zouden kunnen bewerkstelligen, in dit verband..! Monsanto is verzelfsprekend helemaal niet blij met deze woede van burgers. Haar schijnheilige mission statement spreekt immers van het ‘werken in het belang van de mensheid’.. Niets is echter minder waar, Monsanto is een van de meest verwoestende bedrijven op Aarde!

Het bedrijf tracht ook systematisch elk initiatief te dwarsbomen, dat te maken heeft, met bijvoorbeeld het labellen van producten die voortkomen van genetische gemanipuleerde gewassen uit de tuin- en landbouw.Monsanto wil wereldominantie voor gepatenteerde, genetisch gemanipuleerde zaden, maar niemand mag kennelijk weten DAT het van hen afkomstig is, NOCH dat het genetisch gemanipuleerd is. Waarschijnlijk hebben ze dus iets te verbergen..!

Het blijkt dat steeds meer consumenten, mensen zoals jij en ik zeg maar, begrijpen wat voor verwoestende effecten de creaties van Monsanto hebben op de gezondheid van het menselijk lichaam en de breekbare balans van de natuur en ons milieu.
Hoewel het voor deze mensen niet de bedoeling is dat ze producten van de GM-industrie nuttigen, gebeurt dit te vaak, door het gebrek aan GMO-labeling.

Een heel giftige en levensgevaarlijk goedje, deze ‘onkruidbestrijder’ van Monsanto (sinds kort in alle tuincentra in Nederland te koop…!! Klik voor recent artikel rondom deze rotzooi!)

 

gmo roundupOntwikkelingen rondom dit protest
Deze opstand werd gehouden, omdat er in de VS korte tijd ná ekaar, 2 essentiële feiten bekend werden gemaakt, die de ware aard van Monsanto’s GMO-gewassen en haar verkoopsucces ‘RoundUp blootleggen’.. Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat zowel ‘RoundUp’ als een gemodificeerde uitvoering van een door Monsanto geproduceerd ‘biopesticide’, genaamd Bt, ernstige schade toebrengen aan menselijke niercellen en daarbij ook nog eens een dringend gevaar vormen voor de menselijke biologie.

In dezelfde sfeer kwam de informatie naar buiten van het wetenschappelijke onderzoek van maar liefst 22 wetenschappers. Zij waarschuwden de Amerikaanse EPA, de Environment Protection Agency, dat -ondanks de claims van Monsanto- het gebruik van GMO-gewassen, VOLLEDIG INEFFECTIEF IS, ten opzichte van normale, natuurlijke gewassen. Monsanto liegt dus als sinds de opkomst van de gepatenteerde, genetisch gemanipuleerde zaden in de jaren 1990, over de overvloedige oogsten, die het gevolg zouden zijn van hun inspanningen. Tevens maakte Monsanto melding van een ander resultaat van de ontwikkeling van hun GMO-gewassen: het gebruik van minder pesticiden. Het blijkt allemaal op leugens en manipulatie te berusten..!

Maar er is nóg een heftige ontwikkeling op dit gebied. Door het gebruik van RoundUp, op landbouwakkers wereldwijd, maar vooral nu in de VS, waar Monsanto al meer dan 10 jaar de scepter zwaait, blijken planten ernstig gemuteerde wortelwormen voort te brengen. In de boerenvolksmond worden deze beesten al ‘superwormen’ genoemd. Het is zó ernstig, dat deze wormen de toekomst van de VS-graanschuur bedreigen.

Het wordt dus tijd dat er meer dan een paar dozijn mensen gaan opstaan, ook hier in Nederland. Veel Monsanto-feiten zijn bij velen onbekend, en we zijn er dus allemaal bij gebaat, dat er ruchtbaarheid aan deze schandalige doofpotpraktijken van Monsanto wordt gegeven.!

Wikileaks legde in Januari de vinger op de zwerende plek!
De VS dreigt landen die zich opstellen tégen de genetische gemanipuleerde gewassen van Monsanto, met handelsoorlogen. Dit blijkt uit informatie die verkregen en vrijgegeven is door Wikileaks. Landen als Frankrijk, die er al toe over zijn gegaan om bepaalde graanvariëteiten van Monsanto in de ban te doen, dienden door de VS te worden ‘gestraft’ voor hun weerstand tegen Monsanto en haar genetisch gemanipuleerde rommel.. Deze informatie toont aan hoe diep de verstikkende wortels van Monsanto zijn doorgedrongen in de overheid van de VS. Het blijkt uit deze rapporten dat veel US-diplomaten direct voor Monsanto werken..!

Bron: wanttoknow.nl

Dit vind je misschien ook leuk...