Het smerige vaccinatie propagandaspel (video)

Het smerige vaccinatie propagandaspelOndanks verwoede pogingen van het RIVM (overheid) laten niet veel christelijke ouders uit de zogenaamde Bible Belt zich overhalen om hun kinderen te vaccineren.

Het RIVM (rijks instituut volksgezondheid en milieu) weet dit van te voren, dus wat is de werkelijke reden van deze campagne en waarom wordt hier zoveel publiciteit aan gegeven?
Het is hier zoals met zoveel dingen. Men wordt meegezogen in een drama dat zich afspeelt en vergeet dat er veel grotere lijnen lopen. Verbanden die bepalen hoe onze toekomst eruit gaat zien.

Laten we eerst even kijken naar het “drama”.

Er is een plotselinge uitbraak van mazelen (is die wel zo plotseling? Of is die prachtig getimed. Het relevant stukje tekst uit dit gelinkte artikel staat cursief gedrukt onder onderstaande video) in het gebied dat hoofdzakelijk wordt bevolkt door streng christelijke mensen, de zogenaamde Bible Belt. De reden dat hier mazelen zijn uitgebroken zou te wijten zijn aan dat deze mensen hun kinderen uit geloofsovertuiging niet laten vaccineren. Er wordt uitgebreid over bericht in de mainstream media, het RIVM probeert uit alle macht mensen ervan te overtuigen om toch alsnog hun kinderen te laten vaccineren, maar helaas.

Want zoals Klokkenluideronline weet te melden:

“NA ONZE ECLATANTE OVERWINNING OP DE ‘OMES’ AB EN RON BIJ DE HPV-VACCINATIE DREIGT NU OOK EEN DRAMA VOOR HET RIVM BIJ ‘OPERATION BIBLE BELT”

Breaking! Nadat de ‘complotdenkers’ en de ‘anti-vaccinatie-mafia’ in 2009 een enorme overwinning boekten op het RIVM door de HPV-gifspuit-campagne geheel te verzieken -veel minder dan de helft van de ‘meiden’ kwam opdraven om zich te laten vergiftigen- dreigt nu een nieuwe majeure nederlaag voor de Bilderberg-gifspuiters. De eerste berichten over ‘Operation Bible Belt’ zijn uiterst hoopgevend”.

Volgens Martin Vrijland worden de christelijke inwoners van de Bible Belt met opzet door de mainstream media nogal belachelijk gemaakt:

“Deze mensen zijn niet grote voorstander van vaccineren, maar in de Main Stream Media lijkt dit nu te worden gebruikt om het vaccineren of liever gezegd het ‘niet vaccineren’ in de belachelijke hoek te plaatsen”. Dat stigma lijkt te worden neergezet, om zo het vaccineren extra geloofwaardig te moeten maken. Dat er ook andere groepen zijn die niet willen vaccineren, om redenen van gezondheidsrisico’s of mogelijk andere argumenten wordt zo overruled”.

Onderaan dit artikel staat een video van een bezoek van de heren Kat en Vrijland gezamenlijk aan een basisschool in Barneveld, met daarbij de reacties van zowel (schuwe) ouders als de directeur van de school. Tot zover het drama zoals dit zich voor onze ogen afspeelt.

Iedereen die begrijpt hoe standvastig deze mensen zijn in hun geloof, weet dat een uitbraak van mazelen er niet voor gaat zorgen dat deze groep massaal naar de vaccinatiespuit loopt.

Als wij dat weten, dan weet het RIVM dat ook. Die weet haarfijn dat een uitgebreide campagne geen enkele zin heeft. Het aantal mensen dat zich laat overhalen zal absoluut minimaal zijn.

Dus, waarom toch zoveel heisa, zoveel berichtgeving in de mainstream media?

De reden is omdat er een compleet ander doel achter de campagne zit.

Deze mazelen zijn uitgebroken en deze (publiciteit) campagne is gestart als een hersenspoelproces voor de bevolking. In werkelijk alle mainstream berichtgeving kom je keer op keer tegen uitlatingen als, “Sommige mensen vinden dat vaccinaties verplicht moeten worden”. Keer op keer wordt er subtiel of minder subtiel de nadruk gelegd op dat niet gevaccineerde kinderen een gevaar zouden zijn voor de omgeving.

Langzaam maar zeker wordt de bevolking klaar gestoomd voor verplichte vaccinaties. Voor de vorm wordt er dan iedere keer nog wel even tussendoor gezegd, “We vinden het wel belangrijk dat mensen keuzevrijheid blijven behouden”.

Maar, ondertussen komt iedere keer het bericht binnen bij de argeloze bevolking dat mensen die hun kinderen níet laten vaccineren een gevaar opleveren voor de volksgezondheid en ieder keer vallen ook weer even die paar woorden “verplicht vaccineren”.

Het is als een mantra dat zich blijft herhalen en wat zich nestelt in het gedachtenpatroon van de doorsnee burger. Dit proces zal de komende tijd geïntensiveerd worden.

En dan, op een kwade morgen wordt je wakker en je hoort dat in het kader van de volksgezondheid het Europees Parlement in Brussel heeft besloten dat, kinderen eerst, iedereen verplicht gevaccineerd dient te worden. (Wat er dan in die gifspuit zit zullen wij nooit weten want dat staat niet op de bijsluiter vermeldt noch weet je huisarts je deze informatie te geven, want ook hij weet het niet!)

Dat is de reden van al deze publiciteit, dat zijn de grote lijnen, dat is waar de elite op uit is. Niets meer en ook absoluut niets minder. Er blijkt bovendien uit een net gepubliceerd bericht op klokkenluideronline dat er een verband kan worden gelegd tussen dit RIVM wat al hun propaganda naar buiten brengt met behulp van adviseurs (spindocters), en het onderzoek naar de moord op Marianne Vaatstra. Er lijkt geen bodem in de beerputten te zitten.

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SeecFq7gRaA[/youtube]

Dit vind je misschien ook leuk...