Er sterven wel degelijk mensen aan de gevolgen van vaccinaties!

vaccinantiespuitVoor de eerste keer hebben Amerikaanse regelgevers toegegeven dat er mensen sterven na een zogenaamde ‘veilige, routinematige vaccinatie’. In 3 jaar tijd, stierven in de VS zo’n 15.000 mensen binnen 60 dagen nadat ze gevaccineerd waren. Het risico is weliswaar klein, we hebben het dan over zo’n 0,13%, maar het bestaat dus wel degelijk. Dit melden onderzoekers van het Amerikaanse CDC, de ‘Centers for Disease Control and Prevention’.

Verassend genoeg dat deze overheidsorganisatie met deze cijfers komt, want de pro-vaccinatielobby van de grote farmaceuten, lijkt het CDC al lang in de tang te hebben. We verwijzen je graag naar artikelen HIER en HIER op deze site, die je laten zien hoe regelrecht corrupt deze club feitelijk is. Het nieuwe onderzoek waar we hier over spreken, was dan ook uitgevoerd om cijfers te genereren waarmee de veiligheid van vaccins zou moeten worden aangetoond..! Om dus met deze cijfers de vrees bij burgers weg te halen voor vaccinaties. Het CDC haast zich nu te vertellen dat niet alle doden, die in het onderzoek zijn geteld, mogelijk het gevolg zijn van de vaccinaties in kwestie en dat er ‘absoluut’ geen bewijs is dat vaccinaties tot de dood kunnen leiden..

Het onderzoek betrof alle sterfgevallen die plaatsvonden, binnen 60 dagen na een vaccinatie en de studie besloeg een periode van januari 2005 tot december 2008. De analyse werd gemaakt in 2012, waarbij de sterftecijfers werden bekeken, die binnen die 60 dagen optraden, na één, zeven, 30 en 60 dagen volgende op de vaccinatie. De analyse werd uitgevoerd door ook op leeftijd en geslacht te selecteren. De oorzaak van sterfte werd onderzocht en de resultaten hiervan werden vergeleken met data van het ‘National Center for Health Statistics’ (NCHS).  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...