Drinkwaterklachten? Dan ben je een terrorist

patriot-act-protecting-the-homelandHet verhaal is duidelijk.. Terrorisme is niet het mooie land van de USA binnengebracht door Arabieren, maar bedacht om burgers te knechten en te onderdrukken. Diezelfde burgers hebben in de VS hun macht en kracht uit handen gegeven, door in de eerste plaats in te stemmen met de ‘Patriot Act’, direct ná de aanslagen van 11 september 2001. Dit ‘vaderlandslievende wet’, werd op één stem na, met algemene stemmen aangenomen door het Amerikaanse Congres. Die ene stem, van congreslid Russ Feingold, was kennelijk de meest wijze stem.. Hij vond namelijk dat je als burger NOOIT je macht uit handen mag geven, wat voor terroristen er ook bestreden dienen te worden..

Maar nu zitten de burgers van de VS met de gebakken peren en worden ze door een steeds fascistischer wordende overheid gedwongen die daden te slikken die de machthebbers voor ogen hebben.. En we kunnen je vertellen dat dat NIET in het belang is van de Amerikaanse burger, maar juist in het belang van een groep machthebbers, die dit lepe schaakspel al vele tientallen jaren speelt. Daar waar zowel de presidenten Eisenhower en Kennedy waarschuwden voor de ‘krachten-achter-de-schermen’, daar zijn deze nu voor een groot deel aan de macht.

De praktische voorbeelden duizelen dagelijks bij ons binnen, via de vele, vele nieuwsbrieven die we onder ogen krijgen. Amerika is simpelweg een fascistisch land aan het worden. We schreven daar al eerder over in een hoofdartikel dat je HIER kunt vinden. Het lezen nog steeds méér dan de moeite waard..! En dan maar over tot het laatste krankzinnige voorbeeld van deze ontwikkeling, die we feitelijke én huiveringwekkend vinden. Angst is geen goed raadgever, maar alertheid en zelfbekrachtiging zijn geen onnodige acties in dit kader..!
Het blijkt dat je in de staat Tennessee als terrorist opgepakt kunt worden, als je klaagt, onnodig klaagt (dat dan weer wel) over de kwaliteit van het drinkwater.. Hier het hele verhaal.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...