Opa Bush wilde een Nazi-Amerika, één wereldbestuur

prescott-bush-en-zoon-george-bush‘Democratie is een systeem dat niet werkt.’ Dat moet kortweg het idee zijn geweest dat Opa Bush had. Prescott Bush, want zo heet deze man, liet het niet bij deze gedachte, maar had vóór de 2e wereldoorlog plannen om met 500.000 veteranen, de Amerikaanse regering omver te werpen en de macht over te nemen van de democratisch gekozen president Franklin D. Roosevelt. Dat uiteindelijk, 2 generaties later, de Bushes kozen voor een andere benadering, het uithollen van de democratie van binnenuit, is in feite datgene wat uit deze acties is voortgekomen. Lees het verhaal van een voor de media  verborgen gebleven verhaal.

Er zijn verschillende journalisten die het verhaal van Prescott Bush hebben onderzocht. De contacten die Prescott Bush had met Nazi-Duitsland zijn in feite weerzinwekkend. Deze man had contacten met IG-Farben, het bedrijf dat het gifgas leverde voor de latere concentratiekampen.

Bush moet hiervan op de hoogte zijn geweest, immers zijn geld was uitgeleend aan dit bedrijf, waarvan de eigenaar Frits Thyssen een persoonlijke vriend was geworden van Bush en zijn compagnon. Doordat Bush op semi-officieel niveau werkzaam was, zijn er heel veel documenten van zijn handelen terug te vinden.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...