Het Bilderberg plan voor de vernietiging van de mensheid

parijsEr is een boek verschenen, geschreven op basis van uitgelekte informatie van de Bilderberg Conferentie.

Een document dat voor eens en voor altijd duidelijk maakt dat de elite inderdaad nu al plannen maakt voor een “post human world”, een wereld nadat de “menselijke” bevolking is opgeruimd.

Daniel Estulin is auteur van het binnenkort te verschijnen boek: “TransEvolution: The coming age of Human Deconstruction”.
De inhoud van het boek is gebaseerd op het zogenaamde witboek van de Bilderberg Conferentie. De handleiding als het ware van hoe zij de komende decennia zullen omgaan met de wereld en bevolkingen.
Estulin kreeg dit document in handen nadat het naar buiten was gesmokkeld door een insider. Als wij als mensheid deze psychopaten hun gang zullen laten gaan dan ziet het er niet goed uit. De mensheid, bevolkingen zoals wij die nu kennen op deze planeet, zal tot een einde komen.
Het voorbereiden van de mensheid op de dingen die gaan komen wordt zoals gewoonlijk voor een deel gedaan door Hollywood. Films zoals The Terminator, Blade Runner en RoboCob.
Men praat in die plannen over een “post human world”, een wereld na de mensheid. Die dan grotendeels bevolkt zal zijn door mens-machines, ook wel cyborgs genoemd. Door deze wat men noemt transevolutie (afgeleid van transformatie) zal het ook mogelijk zijn om het eeuwige leven te kopen. Uiteraard zal dit voorrecht alleen voorbestemd zijn voor de super elite.
Zoals wij al vaker hebben geschreven, gebeurt niets bij toeval op onze aarde. Het gaat bijvoorbeeld niet toevallig slecht met de economie. Het maakt onderdeel uit van een goed uitgedacht plan, waarbij het noodzakelijk is dat de wereldeconomie voledig inelkaar stort.
Wat de insider aan Estulin vertelde was dat de ineenstorting creëert dat de mensheid gedwongen kan worden om samen te hokken in getto’s in grote steden, waardoor het gemakkelijker wordt om ze op te ruimen; letterlijk te vernietigen.
Om dit te uit te voeren is er een A scenario en een B scenario. De eerste heeft de voorkeur omdat het minder “rommelig” is dan het B scenario. Het A scenario houdt in dat de mensheid wordt vernietigd op een manier waarbij de planeet en de infrastructuur niet al te veel schade zullen oplopen.
Estulin denkt dat de manier die ze zullen kiezen de hongerdood is. Het is een relatief “schone” manier van doden en het laat de aarde zelf volkomen intact en klaar voor het te vestigen paradijs van de elite.
De beruchte Agenda 21 vormt uiteraard ook een onderdeel van scenario A. Ook hier is het doel om de plattelandsgebieden volledig te ontvolken en te zorgen dat de bevolking zal worden samengeperst in de megasteden van de nabije toekomst.
Een ander aspect wat een belangrijke rol speelt bij het opruimen van de wereldbevolking is GMO (genetisch gemanipuleerd organisme) voedsel van bedrijven zoals Monsanto. Zoals we hebben gezien in het onderzoek met de ratten zal het consumeren van GMO voedsel leiden tot de ontwikkeling van tumoren en een totale verzwakking van het immuunsysteem.
Dit is een directe aanval op de mensheid door bedrijven zoals Monsanto, maar daarnaast is er nog een tweede aspect en dat is de volledige sterilisatie van gewassen. Hierdoor kunnen ze zich niet meer voortplanten, ze produceren dus geen zaden meer.
Naast geo-engineering waarbij de weersystemen volledig worden gecontroleerd is er ook nog genetic engineering, in het Nederland genetische technologie of manipulatie genoemd. Dit is in feite de volledige controle over de natuur in handen nemen en voor God spelen. Tot voor kort leek dit science fiction, maar dat is het nu niet meer. De huidige generatie kinderen zal dan ook de laatste zijn die menselijk is op de wijze waarop wij menselijk definiëren.
Estulin maakt in zijn boek regelmatig een vergelijk tussen hoe de Nazi’s de massa controleerden en de manier waarop de elite dat tegenwoordig doet. In feite kun je zeggen dat onze huidige maatschappij de vervolmaking is van iets waar Hitler, Stalin en Mao van droomden. Zoals we al eerder schreven is de Tweede Wereldoorlog nooit geëindigd. Men heeft simpelweg de strategie aangepast. Ieder aspect van het leven van burgers wordt al bijna vastgelegd. Via afluisteren, berichten onderscheppen, vingerafdrukken en gezichtsherkenningsapparatuur worden die individuen die een potentiëel probleem gaan worden alvast geselecteerd.
Naast het A scenario wordt er ook druk gewerkt aan het B scenario. Dit scenario houdt in dat de elite tijdelijk deze planeet zal verlaten omdat er dan gekozen wordt voor een “rommelige” oplossing voor de overbevolking. Welke manieren dit dan zouden kunnen zijn kan ieder voor zich wel bedenken.
De planeet waar deze elite zich dan tijdelijk zal vestigen is Mars. NASA heeft onlangs via hun Mars Rover vastgesteld dat er zich ooit een groot en uitgebreid meer bevond op deze planeet, wat inhoudt dat er eerder potentiëel is geweest voor leven op Mars.
Dat is de officiële versie. We weten ondertussen dat er een geheime ruimtevloot bestaat en dat de superelite allang hun schuilplaatsen op Mars in orde heeft.
Volgens de officiële versie zijn er megabedrijven geïnteresseerd in om tussen nu en vijf jaar iets op Mars te doen. In beide gevallen, zowel scenario A als B zoals dit is bedacht door de Bilderberg Conferentie en aanverwante organisaties, blijft er geen ruimte over op deze planeet voor al die nutteloze planeet vervuilende mee-eters.
Voor het werk hebben ze ons straks niet meer nodig, dat wordt gedaan door robots. De wereldeconomie gaat al richting afgrond, robots en machines zijn al bijna in staat om zo goed als alle menselijke werkzaamheden over te nemen, de invoering van Agenda 21 begint steeds duidelijker merkbaar te worden.
Wat is er nodig voor de mensheid om te beseffen dat de klok op twee voor twaalf staat? Zelfs in dit stadium kan het handvol psychopaten nog worden gestopt als de bevolking het wil, maar lang gaat dit niet meer duren.
Bron: Intellihub

Dit vind je misschien ook leuk...