Het dodelijke geheim van Monsanto

MERS-coV virusVolgens Russische wetenschappers bestaat er een verband tussen het dodelijke MERS-coV virus en genetisch gemanipuleerde granen van Monsanto.

Ook schijnt er een sinistere link te zijn tussen de Nederlandse virologen die patent hebben aangevraagd op dit virus en Monsanto/DuPont.

In een eerder artikel, op 23 mei schreven we het volgende:
In de Amerikaanse staat Alabama staan op dit moment de katoenplanten in bloei. Deze zijn (uiteraard) van Monsanto, van het zogenaamde Deltapine katoen type. Het stuifmeel van deze planten bevat een gevaarlijk vergif, de Bacillus thuringiensis.
Deze bacterie schijnt verantwoordelijk te zijn voor de dood van tenminste al twee mensen in Alabama terwijl er nog 5 in kritieke toestand in een ziekenhuis liggen. Men zegt in Alabama niet te weten wat deze mysterieuze ziekte veroorzaakt, maar volgens de Russen zijn de symptomen identiek aan die die boeren in India vertoonden die ook de Deltapine katoenplanten hadden verbouwd. Dieren die ervan aten waren bovendien binnen een week dood.
De Russische staat heeft in ieder geval de waarschuwing “extreme danger” afgegeven voor alle Russische schepen die van plan zijn de haven van Mobile in Alabama aan te doen.   Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...