Vals-vlag-operatie: gifgas op onschuldige mensen!!

TheBIGLIE2Het is Mei van dit jaar en wij plaatsen hier het artikel over Carla del Ponte, de voormalige voorzitter van het Yoegoslavië-tribunaal dat zetelde in het Internationale Gerechtshof in Den Haag. Carla del Ponte is terug uit Syrië en komt met nogal een statement.. Het is niet de Syrische overheid die gifgas gebruikt tegen de rebellen, maar het is precies ándersom..! Een stevige uitspraak, waar mevrouw Del Ponte -met al haar diplomatieke ervaring- zich terdege van bewust is..

Top-juriste Carla del Ponte laat zich niet ringeloren door internationale machten..! Ze spreekt haar waarheid, die er niet om liegt en de ware en smerige spelletjes onthult, die in Syrië op dezelfde wijze gespeeld worden als in de andere Midden Oosten-landen, zoals Libië, Egypte en Algerije. Carlo del Ponte: “Onze onderzoekers zijn druk bezig geweest in de buurlanden van Syrië om slachtoffers te interviewen, doktoren en veldhospitalen te bezoeken. En volgens hun rapporten van vorige week, die heb ingezien, blijken er sterke en heel concrete aanwijzingen te zijn, hoewel er nog geen volledig sluitend bewijs is, dat het gebruik van het zenuwgas ‘Sarin’ door de rebellen zélf is ingezet”

Niet de Syrische overheid, maar de gewapende rebellen in Syrië hebben chemische wapens gebruikt. Niet mis te verstane woorden. Ze tonen aan, dat de wereld niet goed kijkt, niet oplet.. In het interview in mei, met de Zwitserse televisiezender ‘RSI’ zegt Carla Del Ponte (66) dat ze gesproken heeft met getuigen, onder wie ook geneesheren, in de aangrenzende landen van Syrië. Zij zouden hebben verklaard dat de rebellen gebruik maken van chemische wapens en dat het wellicht het zenuwgas Sarin betreft.. Om het verhaal kracht bij te zetten, laten we gewoon de erudiete Del Ponte nog even zélf aan het woord..   Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...