100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is

omslag-boek-11-sept-griffinDe gebeurtenissen van 11 September 2001 liggen volgende week precies 10 jaar achter ons. Over de hele wereld worden de aanslagen herdacht en de gebeurtenissen weer onder de aandacht gebracht. Maar de vraag is natuurlijk welke gebeurtenissen je dan te zien krijgt.. Het zijn vaak, zeker in de mainstream media (MSM), de voorgekauwde beelden en emoties, die toch vooral het beeld van de officiële versie van 9/11 dienen te versterken.

Maar een groeiend aantal mensen over de hele wereld pikken het niet meer, dat de waarheid van de WERKELIJKE gebeurtenissen onder de tafel blijf. Mensen willen duidelijkheid en geen onwaarheden, eerlijkheid en geen leugens. En leugens is wat we tot nu toe als ‘officiële versie’ voorgeschoteld hebben gekregen. WantToKnow.info heeft in de VS altijd een grote rol gespeeld bij het bewust maken van mensen van de WERKELIJKE gebeurtenissen achter de 9/11-’voorstelling’. Het grote toneelstuk dat moest dienen om mensen angst aan te jagen, zódanig dat vooral het Amerikaanse volk haar eigen macht uit handen gaf.

Over de wet die destijds is aangenomen om de ‘veiligheid’  van de mensen in de VS en elders in de wereld te ‘waarborgen’ en ‘verdedigen’, de zg. ‘Patriot Wet’ is al veel geschreven en gesproken. Het is vooral deze wet die de vrijheden, die nota bene via de grondwet van de VS gewaarborgd zouden moeten worden, buitenspel zet.

Naast deze ’100-redenen’-lijst hieronder in het artikel, zijn er veel sites die ook goed gefundeerde feiten tonen en deze lijst van 100 eenvoudig aanvullen. Kijk maar eens op deze lijst van 250+ punten, die ‘smoking gun’ worden genoemd. We bieden jou hier in ieder geval deze 100 punten aan..   Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...