Interneringskampen in VS: Nazi-kampen revisited..?

patriot_actWe schreven het hier al eerder op de site: interneringskampen in de VS bestaan. (HIER en HIER)We verwijzen je ook naar het boek van Paul Peters, dat we HIER op de site ook bespraken.. Het lijkt allemaal een kwestie van tijd, vóórdat de ‘goed-bedoeld’-lijkende FEMA-kampen hun masker zullen moeten laten vallen en het ware gezicht voor iedereen zichtbaar zal zijn. En denk nou niet dat die kampen wettelijk verboden zijn..

Ze zijn ‘gewoon’ wettelijk geregeld, democratisch tot stand gekomen.
En dan praten we dus niet (meer) over FEMA-kampen voor vluchtelingen, maar over kampen voor ‘politieke dissidenten’..! Wat is het verschil..? Tja, het hangt van de definitie af..
En aangezien de Amerikaanse president inmiddels de macht heeft om ‘groepen’ mensen en/of individuen voor ‘onbepaalde tijd’ vast te laten zetten, dien je naar ons idee niet te verwachten dat deze maatregelen allemaal ‘los’ van elkaar staan.Kun je je voorstellen dat dát nou preciés 1 stap verwijdert is van het fenomeen dat we in de Tweede Wereldoorlog hebben gehad..? Toen werd op ras geselecteerd, en werden dié specifieke rassen in ‘kampen’ gestopt, die niet voldeden aan het beeld van de leiders..!
Interneringskampen in de VS bestaan, en zijn dus géén conspirary-theorie.. Laten we daar héél duidelijk over zijn.
Er is een document van het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat is getiteld: ‘Internment and resettlement operations’, of in code: ‘FM 3-39.40′, en dit document maakt zonder enige gerede twijfel, duidelijk dat er overheidsdienaren’ zijn die de naam ‘Psychological Operations Officer’ (POO) hebben.
En hun taken zijn ook duidelijk omschreven (letterlijke quote):
* De ‘POO’ identificeert opruiende teksten, getrainde opruiers en politieke leiders binnen de faciliteit, personen die trachten de weerstand te organiseren en onrust te stoken.
* De ‘POO’ ontwikkelt indoctrinatie-programma’s en voert deze uit, teneinde antagonistische houdingen te verminderen of te verwijderen. 
* Identificeert politieke activisten.   Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...