Stop HPV-vaccinatie NU!

 

vaccinatie-voor-hpv

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift CosmoGirl? Zeg het maar?!

 

In navolging van het Frans parlement om het ter discussie staande HPV-vaccin onder toezicht te stellen en de oproep in de pers om eerst de resultaten af te wachten alvorens verder te gaan met vaccineren, willen wij de Nederlandse en Belgische regering dringend verzoeken dit advies over te nemen. 

Constatering:

* En zijn internationaal ernstige bijwerkingen geconstateerd bij meisjes die HPV-vaccinaties hebben toegediend gekregen.

* De giftige toevoegingen in het vaccin horen NIET thuis in het lichaam van een mens!

* Dit wordt doodleuk gemeld over diverse ingrediënten van het HPV-vaccin: ‘Wetenschappers hebben nog geen idee van de effecten ervan op lange termijn’.

* Baarmoederhalskankervaccin geeft een vals gevoel van veiligheid

Studies wijzen op een na 5 jaar teruglopen van de doeltreffendheid van dit vaccin en verzoeken:

  1. Eerst een diepgaand onafhankelijk onderzoek over de doeltreffendheid en veiligheid van het vaccin
  2. Dringend verzoek de resultaten hiervan af te wachten; HPV-vaccinaties per onmiddellijk op te schorten..!
  3. Eis jaarlijks evaluatierapport over veiligheid en een gedegen kosten/baten analyse
  4. Een breed wetenschappelijk debat over HPV-vaccinaties.

Conclusie : het is dus van het grootste belang om voorlopig te wachten op meer resultaten voordat de overheid verder gaat met deze vaccinatiecampagne. Ben je het hiermee eens, klik op de petitiebutton hierboven en je wordt direct doorgelinkt naar de Petitie-site.

 
XXX
 

Mevrouw Conyn, ik heb met u te doen…

Beste Marina,

Daar we gelijk zijn, alleen andere uitspraken doen noem ik je nu meteen Marina. We hebben elkaar een aantal malen ontmoet en ik ben voor iedereen ook heel gewoon Anneke dus dat kletst even gemakkelijker. Is er wat dat betreft al minder afstand, hebben we al één punt gewonnen. En weet je Marina, eigenlijk heb ik diep respect voor je. Dat wil ik je nu eens vertellen, ja echt waar, vandaag bedacht ik mij dit nu eens te uiten. Je blijft volhardend vertellen dat vaccins veilig en effectief zijn.

Marina-Conijn3Dat alle meisjes vanaf 12 jaar echt het HPV‐vaccin moeten accepteren, het duurste vaccin ooit bedacht. Jij bent begaan met hen, want stel dat zij ooit, op latere leeftijd baarmoederhalskanker krijgen. Je vecht en elke keer vertel je weer op het kiekkastje of in de kranten dat alles onder controle is, veilig en doeltreffend. Wat een taak heb je, wat een baan. Slopend!

En wat een verantwoording om deze maand weer 100.000 meisjes op te roepen. En dat terwijl men in Frankrijk het Gardasil HPV‐vaccin niet meer aanprijst omdat men eerst diepgaand onderzoek wil gaan doen. Ongelooflijk en jij blijft de verantwoording maar dragen; pas je een beetje op jezelf?

O ja Marina, dat verhaal van het meisje Sarina in ons land, zij kreeg direct na het HPV‐vaccin ernstige klachten, kon niet meer functioneren, maar ach heden wat een druk op jouw baan, dus jouw persoon zeg. Ik heb met je te doen hoor. Alle bijwerkingen, wereldwijd vermeld, in de loop der tijden. Gelukkig stoppen deze bij de Nederlandse grens, want hier zijn zij niet, dat is geluk hebben zeg! Je moet er toch niet aan denken dat hier ook meisjes ernstige bijwerkingen krijgen? O ja, Sarina, wel dat is dan mogelijk een uitzondering, want gelukkig gaat in dit land alles goed en hebben jullie het met elkaar in Bilthoven goed onder controle.

Jij en Roel, de gezichten van het RIVM. Wat zouden wij zonder jullie moeten beginnen? Vele vaccinatie prikpunten schieten als paddenstoelen uit de grond. De vakanties komen eraan en jullie zijn begaan met alle landgenoten. Dank jullie wel! Want de verantwoording is enorm; mijns inziens gebeuren er namelijk meer ongelukken door de vaccins dan wanneer men geen vaccins neemt. Maar jullie bekijken het vanuit een andere hoek, duidelijk! 

hpv

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de noodzakelijke vaccinaties. Einstein: "Nooit stoppen met jezelf afvragen, Waarom?"

Dat kost natuurlijk wel een lieve stuiver, maar daar betalen we met zijn allen de premies voor, super geregeld! Inventief zijn jullie wel, gelukkig is er voor alles een vaccin! Ik moet eerlijk gezegd zeggen wel te twijfelen bij al die vaccins maar jullie zijn zo volhardend! Dat begint al bij de geboorte, kleine baby’s worden in het eerste levensjaar goed door jullie vertroeteld.
Rond hun eerste verjaardag hebben zij al 28 cadeautjes van jullie mogen ontvangen. Dat gaat in de jaren daarna nog even door, regelmatig valt er een oproep op vele deurmatten in het land. Binnenkort zullen de 9‐jarigen weer hun lol op kunnen, dubbel geluk, BMR shot in de ene arm en DTP in de andere arm.

‘Tante Marina’ denkt aan hen, super zeg, maar wel een zeer verantwoordelijke job hoor, pfff, ik zou voor geen goud met je willen ruilen. Freek Hagoort overleefde die prikken niet, dus dat zou mij altijd achtervolgen, maar daar heb jij geen last van hè?
Marina, met respect zie ik hoe jij je hier doorheen laveert. Volgens mij word je ook maar gestuurd en is de verantwoording zeer groot. Neem het artikel in de Telegraaf vandaag, dat zet weer velen aan het denken. Het verhaal van Sarina vertelt het tegenovergestelde van wat jij beweert.

Wat een druk op een paar personen, wat een verantwoording! Eerlijk gezegd bekijk ik het persoonlijk wel van een andere kant; ik ben huiverig geworden van alle vaccins, maar ja dat ben ik… Ik zoek het meer in het, je lichaam in balans brengen en houden door biologische voeding en kruiden en eetbare gewassen uit de natuur als goede aanvulling, een enorme boost vol energie.
Maar nogmaals: petje af dat je volcontinue blijft beweren dat alle kinderen in het land gevaccineerd moeten worden. Nog een paar jaar, dan mag je met pensioen, dan kun je uitrusten en erop uit trekken. De paden op, de lanen in.

HPV-promotie

Het reclamebureau dat de rijksoverheid in Nederland inschakelde om HPV-vaccinatie te verkopen, deed uitermate eenzijdig werk. Is het onvolledig informeren een misdaad, wanneer het gaat om gezondheid..?

Ik zal je een recept geven van een soep die ik vandaag heb gemaakt. Een soep van een biologische pompoen, uien, kruiden en verder verse kruidjes uit het bos. En dat geeft toch een energie! Ook voeg ik toch wat links bij zodat wie zich wil informeren over de andere kant van vaccins, dit wel kan doen. Want tenslotte is het wel ieders eigen verantwoording om te beslissen of je wel of geen vaccinatie wilt accepteren.

Je moet er toch niet aan denken dat men met alle klachten bij jou zou komen? Dat moeten we zien te voorkomen… Toch?  Als men de artikelen hieronder goed gaat lezen en dan toch een vaccin accepteert dan is het niet jouw schuld of van je collega’s want elk vaccin is een vrijwillige keuze! Dat moeten allen goed weten; niemand is verplicht om ook maar één vaccin te accepteren. Eerst goed lezen en bijsluiters opvragen of op het internet opzoeken, dan kun je nooit voor verrassingen komen te staan.

Loop niet klakkeloos een oproep achterna en ondanks dat Marina heilig gelooft in de veiligheid zul jezelf de verantwoording moeten nemen. Je kunt deze verantwoording niet bij enkele personen neerleggen.

* Of het nu om meisjes van 12 jaar gaat of de kinderen van 9 jaar.

* Of het nu om pasgeboren baby’s gaat of opa’s en oma’s.

* Of je nu op reis gaat of… er zijn zoveel redenen om maar een vaccin te accepteren.

Waar is het eind? En wie heeft er nu écht de verantwoording..? Als we deze verantwoording nu eens bij onszelf neerleggen en de moeite nemen ons te verdiepen en niet klakkeloos alle verantwoording bij personen van het RIVM neerleggen. Bedenk dat Marina daar een baan heeft, niet anders kan spreken dan men van haar verwacht, zij nooit in het openbaar ook maar 1% mag twijfelen aan de effectiviteit en veiligheid van vaccins. Als we het eens in dat daglicht stellen dan begrijpen we mogelijk dat wij ons zelf moeten informeren.

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt! Vele personen op bepaalde posten kunnen en mogen niet anders. Doen zij dat wel? Dan staan zij onmiddellijk op straat. Toch? Bedenk wat er gebeuren gaat als Marina nu zou toegeven dat Freek inderdaad is overleden door de vaccins. Als Marina nu gaat toegeven zelf te twijfelen aan het HPV‐vaccin. Als Marina jonge ouders gaat vertellen zich eerst te verdiepen in de vaccinaties. Dan wankelt de hele vaccinatie‐industrie..!!

Daarom voor jullie allemaal hieronder belangrijke links. En daaronder het beloofde soeprecept voor Marina om zich te voeden met extra energie. Vooruit, allen die dit lezen mogen dat recept ook gebruiken. Op naar energierijke maanden! En… de verantwoording ligt bij ieder zelf! Ook met het soeprecept. Biologisch is het beste en puur uit de natuur op plaatsen waar geen pesticiden en andere invloeden vat konden hebben op de gewassen. Als je dat in acht neemt heb je pas echt een soep met een enorm portie levensenergie! Het heeft mij vandaag tenminste de energie gegeven om alles weer eens op een rijtje te zetten.

 Anneke Bleeker
Bergen NH

Gezondverstandavonden.nl
Verontrustemoeders.nl

Links: ZEER BELANGRIJKE INFORMATIE:
Telegraaf.nl – Klachten_na_meidenprik.html

Het verhaal van Sarina:
Lijdensweg HPV-prik
Persberich HPV

Baarmoederhalskanker-POINT.pdf
Verontrustende Statistieken
Herkennen‐van‐bijwerkingen‐hpv‐vaccinatie
De ultieme gok
Wereldwijd verplicht vaccineren de norm..?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.