Mogelijke verklaring voor noodvoorraden FEMA

Top SecretEnkele dagen geleden brachten wij het bericht dat FEMA onverwacht is begonnen is met het opkopen van noodvoorraden voedsel.

Iedereen vroeg zich af waarom ze dat eigenlijk op dit moment doen en misschien is daar nu, deels, een antwoord op.

We leven in een wereld van informatie en desinformatie; infowar of informatieoorlog. Het is dan de kunst om díe informatie eruit te halen waarvan je met de meeste zekerheid kunt aannemen dat dit de waarheid zou kunnen zijn.

De laatste weken is het internet overspoeld met nepverhalen over klokkenluider Edward Snowden en de komende “Killshot” in september. Alhoewel op de bron website de meest idiote verhalen stonden, weerhield dit ook veel serieuze websites er niet van om zonder ook maar iets te controleren deze berichten verder de wereld in te verspreiden.

Wij hebben hier al eerder aandacht aan besteed en nu doet Infowars hetzelfde. Ook daar een artikel waar men zich vol verbazing afvraagt of iemand nog wel íets controleert.

Stel nu dat dit soort berichten bewust de wereld worden ingestuurd om zodoende alles wat via Snowden naar buiten komt en wél echt is, belachelijk en ongeloofwaardig te maken. Stel dat deze klokkenluider wel degelijk iets heeft verteld over de zon en mogelijke gevaren voor de mensheid. Dan zullen nepberichten over de Killshot en potentiëel honderden miljoenen doden in september als een fantastische bliksemafleider kunnen fungeren.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...