Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheid

lenkei___censuur(David Bloch) Kent u het verhaal van de nieuwe kleren van de keizer? Het sprookje (1837) is van Hans Christian Andersen. Lees zonodig hier een samenvatting.

Ik stel u een moderne versie voor: in plaats van de kleren van de keizer hebben we van alles rondom ‘gezondheid’, inclusief voeding, medicijnen, supplementen en het concept van ‘ziekte’ ter beschikking. De rondreizende kleermakers zijn in deze versie de voedings- en farmaceutische industrie. Het hof en de dienaren zijn de diverse overheidsinstanties die meegaan in het verhaal van de kleermakers. Het goedgelovige volk is en blijft het volk. En het jongetje dat de waarheid in alle onschuld verklapt, dat is Gábor Lenkei* evenals een snel groeiend aantal reguliere artsen, wetenschappers en een heel brede gemeenschap van natuurgeneeskundigen die het hof met de naam ‘alternatief’ bestempelt.

* Uitspreken als Len-kee-ie

Ontluistering: gezondheid of toenemende ziekte?
Het zal u misschien zijn opgevallen dat, ondanks alle claims en wetenschappelijke ‘ontdekkingen’, het aantal zieken geenszins daalt, maar juist toeneemt. Om maar één voorbeeld te nemen: het aantal patiënten met kanker, in al zijn vormen, neemt toe en kanker is allesbehalve opgelost. Steeds meer mensen sterven aan deze ‘ziekte’ of zijn uitbehandeld met alle consequenties van zware chemo of bestraling van dien.
Het aantal mensen met ‘ziekten’ zoals diabetes stijgt. Het aantal … en ga zo maar door. En dan nog dit: ondanks alle wijsheid, informatie en publiciteit, stijgt het aantal zwaarlijvige mensen – en dát start zelfs op steeds jongere leeftijd.
We zouden zonder meer kunnen concluderen dat er iets mis is.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...