‘n humanitaire oorlog gebaseerd op leugens en bedrog!

Syria attack

Het wereldwijde imperialisme is springlevend, nooit weggeweest.. Maar waren het in de jaren 1950 – 1990 de sluwe daden van de Amerikaanse CIA die regeringen omver wierp, tegenwoordig gaat het allemaal wat sluwer en ‘efficienter’.. Geen vermoordde Salvador Allende meer, een democratische verkozen leider, die niet naar de pijpen van de CIA wilde dansen, geen onwettige Amerikaanse interventies meer zoals feitelijk Vietnam, Irak en Afghanistan waren; het gaat er tegenwoordig dus ‘efficienter’ aan toe.. Er worden nu andere spelletjes gespeeld, maar gewoon nog wel met hetzelfde doel: imperialisme, de machtswellustige manipulatie van volkeren en geografische landen.

srdja-popovic

Srdja Popovic is de voormalige student die met z'n maatjes Miloseviç ten val bracht in Servië. Zijn kennis, ervaring en inzichten worden omgezet in 'revolutie-adviezen' aan 'geschikte landen', en gefinancierd vanuit de Verenigde Staten..!

 We schreven het hier op de site al een paar keer: het wereldwijde bedrog rond de berichtgeving van de ‘volksopstanden’. Een documentaire op de Oostenrijkse televisie die nog net kon worden uitgezonden, maar niet meer te zien was op de Oostenrijkse variant van ‘Uitzending Gemist’ legt het eigenlijk allemaal haarfijn uit: Er is een wereldwijde samenzwering van naties om leiders als Ghadaffi van Libië, Moebarak van Egypte en Assad van Syrië van hun leidende positie te stoten. En let wel, voor het geval je mocht twijfelen, deze revoluties zijn dus door krachten van buiten al deze landen in gang gezet, zoals in de Oostenrijkse documentaire te zien is, bijvoorbeeld in Egypte..! DIT IS DUS BEWEZEN..

In het geval van de grote media-manipulatie rond Syrië, plaatsten we een paar weken geleden het verslag van een Belgische priester die in Syrië woont en dit verhaal nog eens -van binnenuit dus- bevestigd! Kijk voor zijn verhaal HIER.
Opnieuw bewijs van een opgevoerd drama, dat preciés weer de ‘omgekeerde waarheid’ toont dan welke je te zien krijgt via de ‘main stream media’.. En dat we daar tegenwoordig ook de ‘linkse en neutrale’ pers, zoals VARA en NOS-journaal onder dienen te verstaan geeft ernstig te denken. De Pauw & Wittemans laten kennelijk liever Mr. Bram Moskowitz aan het woord over zijn nieuwe boek, dan dat ze achtergronden verstrekken over deze wereldwijde manipulaties..

Wij vragen aan jou, om niet met de mogelijk woede-van-onmacht te blijven zitten, het artikel dóór te sturen aan hen, waarvan jij denkt dat ze beleidsbepalers zijn, wellicht zelfs aan Tweede Kamerleden en/of beleidsbepalers op het politieke vlak. Anders zal deze naaimachine iedereen, inclusief jou en mij, oren blijven aannaaien..!

 

* * *

Syria: de volgende ‘humanitaire oorlog’ gebaseerd op leugens en bedrog!

een mini-documentaire toont de imperialistische expansie aan, door middel van de zg. ‘humanitaire interventionisme’..

Het in Parijs gevestigde Centrum voor Interventie Studies (CSI) en Julien Teil, de directeur van ‘Leugens achter de humanitaire oorlog in Libië: Er is geen bewijs!’ (HIER) hebben onlangs een korte documentaire vrijgegeven waarin te zien is hoe een kartel van Westerse landen en hun Arabische partners, met opzet chaos aan het stichten zijn in vooraf gekozen landen, en zich onder het mom van ‘humanitaire hulp’ een alibi verschaffen om leiders en regeringen omver te werpen, en deze te vervangen door marionetten die onder hun controle staan..!! Op deze wijze zijn deze machten in staat de nationale soevereiniteit van landen te ondermijnen.

Deze documentaire focussed in het bijzonder op Syrië en laat beelden zien van leden van de Syrische oppositie, terwijl ze aan de ‘ronde tafel’ zitten van een bijeenkomst van het NED, het National Endowment for Democracy (NED. Het woord ‘Endowment’ betekent zoveel als ‘financiële ondersteuning. En door wie werd deze bijeenkomst gefinancierd? Door het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken..! Het is met name de in Washington wonende Syrische ‘activist’ Radwn Ziadeh, die aan het hoofd staat van een groep mensen die feitelijk hun land verraden én hun Syrische landgenoten. Allemaal in het belang van de grote corporaties die de directeuren van de NED sponsoren..

NED corporate Interests

De groep wereldwijde bedrijfsconglomeraten, die achter het NED 'schuilgaat', zegt feitelijk al genoeg.. Wat hebben deze mensen in hemelsnaam te maken met een Syrische 'opstand van het volk'..? Anders dan het creëren van 'nieuwe kansen' voor hun 'bedrijfsacitiviteiten..!

Op het plaatje hiernaast zie je enkele van de welbekende bedrijven uit de financiers van het NED, waarin zij dus feitelijk vertegenwoordigd worden door de directie van de NED. En deze NED?
Die doet niets anders dan en heeft het dus vreselijk druk met, het ten uitvoer brengen van haar mission statement natuurlijk.. Haar ‘koers’ om het zomaar te noemen. En deze mission statement praat over het doel om ‘vrede over de hele wereld te ondersteunen’…!
Kortom een belachelijke dekmantel, die overduidelijk dient om de groei van wereldwijde bedrijfsexpansie te verzekeren. En wat is er dan ‘slimmer’ om onder de dekmantel van ‘promotie van democratie te rechtvaardigen van wat feitelijk ‘globale imperialistische verovering’ genoemd zou kunnen worden.

En natuurlijk zal het je niet verbazen dat dezélfde club, met dezelfde ‘smoelen’ van de Westerse ‘organisaties’ achter de verwoesting van Libië zat, de ‘verschrikkelijke dictator Ghadaffi’ aldaar verdreef en -want daar ging het natuurlijk allemaal om- een marionetten-regering in het zadel te zetten, die weer wordt gesteund onder het mom van ‘de verantwoordelijkheid om te beschermen’… Al met al een geraffineerde media-naaimachine aan het werk..! Kijk maar eens naar dit artikel, waarin je de nieuwe ‘leider’ van Libië kunt bekijken.. Ook al op het NOS-journaal gezien? Nee toch? Noch de achtergronden van de man dus..

In het geval van Syrië gaat het, of je nou vóór of tégen Assat bent, feitelijk om een schandalig inmenging van buiten in de soevereiniteit van een land..! Daarbij metéén maar voor de oppositie keizend, omdat Assat zijn volk met tanks en militair geweld onder de duim wil houden..?? We treden internationale afspraken met het grootste gemak, ongeacht of Assat nou ‘fout’ of ‘goed’ is.. Niemand, maar dan ook niemand heeft het recht om opstandelingen-zonder-duidelijk-doel te gaan steunen. Iedereen heeft wel de plicht om door de fake-news-media-coverage heen te kijken en zichzelf de vraag te stellen of het allemaal wel klopt wat hier ten TONELE wordt gevoerd.

Het is heel belangrijk om te beseffen dat deze agenda van neo-imperialisme wordt voorgestuwd door de belangen van de wereldwijde financiële conglomeraten die in Londen en vooral in New York/Wallstreet hun basis hebben. Zij willen een wereldwijde ‘open gemeenschap’, niet gehinderd door grenzen of internationale instituten die hen alleen maar hinderen in hun machtswellust en geldgeilheid.
Er wordt in de documentaire onderscheid gemaakt tussen de oppositie die Westers is opgeleid en helpt met het faciliteren van de wereldwijde ‘blitzkrieg’ vanuit het ‘wereldbeeld dat het Westen heeft van de Arabische landen’ en anderzijds de klassieke visie van de internationale wetsmakers en diplomatieke relaties die voor ‘de rest’ van de wereld geldt. Nogmaals: humanitaire interventie is simpelweg het institutionaliseren van een moderne, wereldwijde imperialistische veroveringstocht.

Dit is de korte documentaire (Engelstalig) waarin de sleutelfiguren aan het woord komen die aan de basis staan van het artikel van Carlucci.

[youtube width=”400″ height=”300″]http://www.youtube.com/watch?v=w4d7hwYjslk[/youtube]

bron: wanttoknow.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.