Steeds meer slaven worden wakker (video)

belastingHet gros van de bevolking denkt dat ze na het betalen van hun loon- of inkomstenbelasting de beschikking hebben over wat men noemt “besteedbaar inkomen”.

Dat klopt, maar het is meestal maar een tijdelijke beschikking, want hiervan gaat nog eens een fors deel naar de overheid.

Volgens een door de Telegraaf gepubliceerd artikel is men nog eens 25 procent van dat vrije besteedbaar inkomen kwijt aan allerlei geniepige belastingen zoals BTW, accijnzen en heffingen op verzekeringspremies.
Dat betekent simpelweg dat als je 100 Euro hebt verdiend, je misschien al 40 Euro kwijt bent aan loon- of inkomstenbelasting. Van die 60 Euro ben je dan vervolgens nog eens 15 Euro kwijt aan verborgen, geniepige belastingen.
Hier blijft het niet bij. Dit proces zal doorgaan, want voor 2014 staan alweer nieuwe accijnsverhogingen op stapel en ook zal de belasting op water worden verhoogd.
De schuldenspiraal waarin de overheid gevangen zit, zorgt ervoor dat ze steeds meer moeten afdragen aan de bankiers. De enige manier waarop ze dit steeds groter wordende monster kunnen blijven voeden is door het bij de burgers vandaan te halen. Daarom zal je de komende jaren de meest waanzinnige belastingen gaan tegenkomen.
Per saldo zal er steeds meer geld naar de overheid gaan en wordt het werkelijk besteedbaar inkomen voor de bevolking steeds minder. Het is natuurlijk absurd dat je meer dan de helft van alle geld dat je met hard werken verdient, moet inleveren om de omgeving waarin je bivakkeert in stand te houden.
Overheden proberen voorzichtig te balanceren door te zorgen dat de bevolking ogenschijnlijk nog net voldoende overhoudt om niet te gaan morren. In Frankrijk heeft men de vergissing gemaakt door net één stap te ver te gaan.
Onze samenleving is verworden tot een kooi wilde dieren waar men voedsel in gooit, maar net niet genoeg voor allemaal om te kunnen eten. Zolang de dieren gezond en sterk zijn, zullen ze er nog wel in slagen om net genoeg voedsel te bemachtigen, maar als ze ziek of gewond zijn, dan wordt het een ander verhaal.
Die situatie is vergelijkbaar met iemand die in ons land woont en in de financiële problemen komt. Het is alsof er dan een soort collectief bewustzijn ontstaat wat zegt, “Daar ligt een verzwakt exemplaar, die gaan we pakken”.
Iemand die er om wat voor reden niet in slaagt om al zijn of haar rekeningen te betalen wordt vaak niet geholpen, in tegendeel, die krijgt een lawine van incassobureaus, deurwaarders en overheden over zich heen.

Iedere brief die ze ontvangen, ieder telefoontje dat ze krijgen, bevat een dreiging die zegt dat als ze nu niet onmiddellijk betalen, dan…
We zijn een maatschappij geworden waar gewonde dieren, mensen die niet meer alles kunnen betalen, een prooi zijn geworden voor hun soortgenoten die er alles aan zullen doen om ze systematisch door middel van intimidaties en bedreigingen tot betalen te dwingen of om hun laatste bezittingen af te pakken.
Iemand die zijn zorgpremie om welke reden dan ook niet kan betalen wordt niet geholpen door zijn soortgenoten. Nee, deze krijgt straf via premie incasso door het CJIB, maar dan wel anderhalf keer zoveel. Alsof iemand die de gewone kosten al niet kan betalen, deze verhoogde premie wel zou kunnen opbrengen.

Het is niet voor niets dat er in ons land talloze mensen rondlopen met zelfmoordneigingen. Mensen die niet meer tegen de permanente terreur en intimidatie kunnen van hun mede soortgenoten in de vorm van incassobureaus en deurwaarders. Een samenleving waar de rest toekijkt en denkt, “Eigen schuld, dikke bult, gelukkig heb ik mijn zaakjes goed voor elkaar”.
Het goede nieuws is dat er ook steeds meer mensen ontwaken en weigeren om nog langer mee te werken aan dit waanzinnige systeem. Een apparaat dat bewust in het leven is geroepen om de enkeling nog rijker te maken ten koste van de massa.
Het wordt hoog tijd dat we weer allemaal mensen worden en daarom hier nogmaals de klassieker van Max Igan: “Fight the New World Order with Non Compliance”.
“Ieder mens in de “beschaafde wereld” is van kinds af aan slaaf. Ze bevinden zich in een gevangenis zonder tralies voor de ramen en daarom beseffen maar weinigen dat ze slaaf zijn”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PZx2tUCB9t8[/youtube]

Bron: niburu.co

Dit vind je misschien ook leuk...