De bevolking van Europa is de elite zat!

waking-upUit tal van voorbeelden blijkt rechtsongelijkheid, oneerlijke verdeling, vrijkopen van banken terwijl de bevolking steeds minder te besteden krijgt, zo veel minder zelfs dat wij de afgelopen jaren in de centra van vele Europese steden kunnen zien dat het achteruit gaat.

 

Dit alles met de wetenschap dat de elite die de oorzaak zijn van al deze ellende, elk jaar weer rijker worden. Hoe harder de crisis aankomt bij de burgers, hoe meer zij verdienen. Niet vreemd wanneer je een bedrijf runt dat bij winst alle winst houdt en bij verlies in opdracht van overheden vrijgekocht worden met belastinggeld betaald door de burgers.

Facilitaire dienst

De politiek heeft mijn stelling al lang bewezen. Zij fungeren als facilitaire dienst voor de elite, maken wetten die enkel voordelig zijn voor de elite, beschermen de elite wanneer blijkt dat zij belastingen ontduiken of gewoonweg in overleg met die overheden niet betalen en nog het allerergste, ze zetten burgers die voor de politie werken in om tegen hun eigen vrienden en familie te vechten. Ziek, in en in ziek! De propagandamedia van westerse kanalen heulen ook weer mee met de elite en noemen de demonstranten die ageren tegen het elitaire bewind in heel Europa, dus niet alleen in hun eigen land, oproerkraaiers en anarchisten. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat ook dat hoort bij de propaganda. De media, ook mensen die grotendeels door ons betaald worden, verraden ons, net als de politie en alle andere ordediensten die tegen deze demonstranten vechten.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...