Gratis energie voor iedereen (video)

vrijeenergieJustin Hall-Tipping is de directeur en oprichter van NanoHoldings, een organisatie die zich specialiseert in nano-elektriciteit.

In onderstaande video laat hij zien hoe elektriciteit gratis kan worden opgewekt. Hij legt uit hoe de opgewekte stroom vervolgens kan worden opgeslagen.

Geen sciencefiction, maar praktische en innovatieve oplossingen voor de 21e eeuw. Het valt te bezien hoe het achterhaalde ‘systeem’, dat niets meer is dan één grote schijnvertoning, reageert op échte innovaties. Het systeem valt in elkaar, maar het gaat allemaal erg langzaam.

Energieneutrale toepassingen zouden de wereld op zijn kop zetten. Nulenergiewoningen bestaan al. Het zijn woningen die zo zijn gemaakt dat de bewoners op jaarbasis geen energiekosten hebben om er comfortabel te leven. En leven betekent ook televisie kijken, internetten en geregeld een warme douche nemen. De eerste energieneutrale woning in Nederland (in Woubrugge) dateert al van 1993.

Tot het zo ver is moeten we maar genoegen nemen met een hoge stroomprijs door belastingen, en wie weet straks wel een groentaks op het inademen van lucht, een hogere belasting op voedsel omdat eten de uitstoot van CO2 verhoogt en andere absurditeiten die een corrupt ‘systeem’ in stand houden.

We hebben de technologie om de wereld te veranderen, we hebben alleen niet het lef om zelf de noodzakelijke veranderingen door te voeren.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rsuB-6-n-MM[/youtube]

Dit vind je misschien ook leuk...