Documenten Snowden bevestigen buitenaards contact

Uit stukken die door ex-NSA-medewerker en klokkenluider Edward Snowden zijn gelekt blijkt dat het Amerikaanse beleid al sinds 1945 wordt beïnvloed door buitenaardsen.

Documenten Snowden bevestigen buitenaards contact Dat meldt het Iraanse persbureau Fars. In de Verenigde Staten is een buitenaardse schaduwregering actief die opereert vanuit Nevada.

Het persagentschap bericht over honderden onderzeeërs die tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd, veel meer dan men met de beschikbare technologie kon bouwen. Dit is bewijs dat een buitenaards ras de nazi’s heeft gesteund, aldus Fars. Na de oorlog gebruikten deze buitenaardsen de VS als uitvalsbasis.

Nordics

Snowden zou de documenten hebben overgedragen aan de Russische staatsveiligheidsdienst FSB. De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft de stukken bestudeerd en heeft bevestigd dat de informatie klopt, aldus het persbureau. Hellyer zei tijdens het programma SophieCo van Russia Today dat buitenaardsen de aarde al duizenden jaren bezoeken en dat verschillende van hen samenwerken met de Amerikaanse luchtmacht in Nevada.

Volgens het persbureau zijn de Russische autoriteiten bezorgd over het feit dat de VS in het geheim wordt bestuurd door de ‘tall whites’ of Nordics, dezelfde buitenaardsen die de nazi’s in de jaren dertig aan de macht hebben geholpen.   Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...