Minister Edith Schippers toont ware gezicht..

schippers-spijkerbroekDát mevrouw Edith Schippers als minister van Volksgezondheid, Welzijn (Jawel!) en Sport niet veel op heeft met complementaire gezondheidszorg is velen bekend. Dat is op zich natuurlijk heel vreemd, zoniet bizar, want waar is haar neutrale positie in dezen, haar ‘open mind’ naar werkzame complementaire zorg..?
Maar dat deze VVD-dame zich op zulk glad ijs begeeft, zoals uit de onderstaande video blijkt, is werkelijk ongekend. Mevrouw-de-minister presteert het om deze complementaire gezondheidszorg in de hoek van de kwakzalverij te drukken; een werkelijk schandalige manier van optreden in onze ogen. En niet alleen in ónze ogen..

Hoe durft een vrouw als Schippers dit te doen, waarbij ze zich in allerlei onjuistheden, verdraaiingen, dubbelzinnigheden en zelfs regelrechte leugens uitlaat. Dit alles ten faveure van de Vereniging van de Kwakzalverij, die kennelijk het monopolie heeft -in de ogen van Schippers- om te kunnen bepalen wat ‘wetenschappelijk bewezen’ is en wat niet.. Wat onder kwakzalverij gerekend dient te worden en wat niet.. Wat aan de schandpaal genageld dient te worden, en wat niet. Lees hier het hele verhaal rondom een vrouw, die kennelijk haar ongenuanceerdheid wil blijven manifesteren..    Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...