BBC voor gerecht gedaagd om 9/11..!

wtc7 demolition animatedDe Engelse staatsomroep BBC wordt op een heftige manier uitgedaagd om toe te lichten waarom deze omroep weigert het Britse volk wetenschappelijk bewijsmateriaal te presenteren, dat de officiële versie van 9/11 onderuit haalt. Veel mensen hebben in het verleden, op typisch Engelse wijze, al de premier aangeschreven om de BBC verantwoordelijk te houden voor onvolledige en zelfs onjuiste nieuwsverslaggeving. Het publiek heeft recht om datgene te zien, wat de BBC achter houdt.

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!

Een nieuwe, waarschijnlijk fundamentele ontwikkeling dient zich in dit kader aan. Documentaire-maker Tony Rooke, die ook een waarheidsdocumentaire maakte over de gebeurtenissen rondom 11 September 20o1, mag zich in de rechtbank uitspreken over zijn uitdaging aan de BBC, dat deze omroep feitelijk terroristische activiteiten ondersteunt, door een cover-up, een doofpot in stand te houden rondom de werkelijke gebeurtenissen en het werkelijke bewijsmateriaal rondom 9/11. De rechtzaak vond plaats op 25 Februari jl. Werkelijk bewijsmateriaal is zelden of nooit getoond in een Britse rechtbank. Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...