Alarm! de slimme meter rukt op

smart meterMet de slimme meter laat je toe dat er een op afstand bestuurbaar controlecentrum in je huis wordt geïnstalleerd.

Ook de gevolgen voor je gezondheid zijn desastreus en in Amerika wordt nu een wet voorbereidt om de slimme meter te verplichten.

Enkele dagen geleden was het volgende bericht te lezen in de media:

“De gemeenten Cuijk, Mill en Sint Hubert en Grave hebben het waterverbruik van 500 uitkeringsgerechtigden maandenlang gecontroleerd. Als iemand weinig water gebruikt, kan diegene op een ander adres wonen en eigenlijk geen recht hebben op een uitkering”.

En dat is kinderspel vergeleken tot wat men in staat is als je erin toestemt om een zogenaamde slimme meter in je huis te laten installeren. Je laat als het ware een soort op afstand bestuurbaar commandocentrum toe in je huis, dat dankzij de ingebouwde chips, alles wat je doet haarfijn registreert.

Maar, je hebt niets te verbergen, toch? Nee, echter besef goed dat men alles van je weet, wanneer je gaat douchen, wanneer je naar de wc gaat, wanneer je een was draait, wanneer je televisie kijkt en wanneer je de deur uitgaat.

Is de energiemaatschappij van mening dat je de airco wel wat veel gebruikt, dan kunnen ze op afstand besluiten dat je wat minder energie krijgt.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...