Amerika op de rand van de afgrond

protestWaarschijnlijk is de Amerikaanse overheid nog nooit zo dichtbij een totale ineenstorting geweest als nu het geval is.

Hoe lang zal het nog duren voordat de bevolking protesterend de straat op gaat?

Terwijl het land richting een onafwendbare ineenstorting rolt vanwege haar torenhoge schulden blijft de regering van Obama vasthouden aan het opstapelen van nog meer schuld door het verhogen van het schuldplafond. Iedereen die het hier niet mee eens is, wordt uitgemaakt voor anarchist.
Wanneer het schuldenplafond niet verhoogd wordt zal de Amerikaanse Staat in gebreke blijven als het gaat om het betalen van honderden miljarden aan (rente)schulden binnen nu en een maand. Een dergelijke toestand zou de kredietwaardigheid van de V.S. volledig onderuit halen, waardoor toekomstige leningen alleen nog maar veel duurder zullen worden, hetgeen alleen kan eindigen in een financiële ineenstorting.
Kortom, in beide gevallen zal het systeem vanwege de te hoge schulden inelkaar storten, alleen via nog maar weer eens een verhoging van het schuldplafond zal dit nog enige tijd worden uitgesteld.
De beruchte Obamacare, de verplichte ziektekostenverzekering in Amerika, veroorzaakt nu al gigantische problemen omdat tientallen miljoenen mensen hun baan verliezen, minder uren moeten werken, of merken dat hun werkgever niet langer bijdraagt in hun ziektekostenverzekering.
Omdat de Republikeinen Obamacare gebruiken als politiek drukmiddel is de federale overheid “gesloten”. De belastingdienst (IRS) gaat wel gewoon door met het inzamelen van geld en de TSA (Transportation Security Administration) gaat ook gewoon door met onzedelijk betasten van mensen op ondermeer vliegvelden.
Zo werd ook de herdenking van veteranen bij een monument voor de Tweede Wereldoorlog door de regering gebruikt als politiek instrument. Er werden grote hekken rondom het monument geplaatst en de Republikeinen kregen de schuld. Hieruit blijkt eens te meer het totale gebrek aan respect voor de veteranen die gevochten hebben voor de nationale vrijheden (die met de dag steeds sneller verdwijnen).
De mainstream media die op de hand van Obama en de Democraten zijn, gooien ook nog even wat olie op het vuur door de Republikeinen de schuld te geven. Omdat die willen onderhandelen en niet zomaar buigen voor de druk van Obama worden ze door de media zwaar bekritiseerd. Kortom, een akkoord lijkt nog heel ver weg.
Intussen is de wereld getuige van een federale overheid die in alle opzichten faalt, wat de inleiding vormt tot nog meer falen.
Want, deze regering heeft:
Geen geld meer Geen geloofwaardigheid meer Geen goede ideeën meer Geen vertrouwen meer van de bevolking Geen excuses meer voor het volledig naast zich neerleggen van de wet, gerechtigheid en de wensen van de bevolking.
Van al de politici in Washington is er misschien nog een handvol die proberen het belang van de Amerikaanse burger te dienen. Mensen als Rand Paul en Ted Cruz. En omdat zij stand houden tegen een regering die hard op weg is om de complete economie weg te vagen, worden ze anarchisten genoemd.
Hoelang zal het nog duren voordat de bevolking protesterend de straat op zal gaan?
Of, nog erger, wat zal er gebeuren als de zogenaamde “noodmaatregelen” die door het Ministerie van Financiën zijn genomen niet langer standhouden en de overheid financiëel volledig in gebreke blijft?
Wat zal er over een week door heel Amerika gebeuren als al de mensen die financiëel afhankelijk zijn van de overheid hun salaris niet ontvangen? Stel je voor: 25 miljoen medewerkers van de federale overheid die wakker worden en beseffen dat er geen geld is? Geen pensioen? Er is geen gratis gezondheidszorg en er is geen geloof meer in de kredietwaardigheid van de Amerikaanse overheid.
Als er niet een economisch heilig wonder gebeurt dat regelrecht indruist tegen alle economische wetten, dan is er níets meer wat de Amerikaanse overheid nog kan redden van haar eigen financiële ondergang.
De enige echte vraag die nu nog openstaat is, hoelang het zal duren voordat de bevolking eindelijk het vertrouwen in deze regering écht zal verliezen en zelf dingen in eigen hand gaat nemen en zorgt dat deze overheid echt voorgoed sluit.
Stel je de Amerikaanse regering voor als een patiënt die in leven wordt gehouden door een kunstmatige long,  sondevoeding en een mix van chemische cocktails. De hartslagmonitor laat een bijna vlakke lijn zien.
De Federal Reserve staat naast het bed met een grote spuit vol met “Quantitative Easing’’ (geld bijdrukken). De patiënt heeft deze injectie echter al 75 keer gehad en niemand weet hoeveel het hart nog kan verdragen voordat het explodeert.
Dan kom je aan op een punt waarbij het beter is voor dit wrak de stekker eruit te trekken dan het lijden nog langer te laten duren. Dat is waar Amerika naartoe gaat: ineenstorting gevolgd door wedergeboorte en hopelijk een nieuwe periode vol welvaart zonder de overbodige bemoeizucht en tussenkomst van een waanzinnig geworden overheid.

Bron:
Natural News
www.niburu.co

Dit vind je misschien ook leuk...