Gratis ebook: De Boogeyman, geschiedenis als complot

The BoogeymanHet boek De Boogeyman laat zien hoe de heersende elite met hongersnood, oorlog en terreur de wereldmacht naar zich toe trekt.
Onder de woorden globalisering, vrijheid en democratie worden van landen en volkeren geld, olie en voedsel afgepakt. Perioden van inflatie en deflatie volgen elkaar op en met de prijs van basisproducten wordt naar hartelust gemarchandeerd.

De elite bestaat uit een groep bankiers en industriëlen, die is georganiseerd in wat de Amerikaanse ex-president George Bush een nieuwe wereldorde noemt.
De elite schept chaos en manipuleert de media, omdat u niet mag weten hoe zij de Russische Revolutie organiseert, Hitler aan de macht brengt, de Japanse aanval op Pearl Harbor bedenkt en de Tweede Wereldoorlog financiert. Of hoe zij op 11 september 2001 twee boeiings in de Twin Towers parkeert en zo de Derde Wereldoorlog tegen het terrorisme start.
Ook moet verborgen blijven hoe tijdens de Golfoorlog in Irak nucleaire wapens zijn gebruikt waarna 500.000 kinderen onder de 5 jaar aan kanker sterven en… hoe nu de aanval op Iran wordt voorbereid.

Dit anti globaliseringboek zet de wereldgeschiedenis op zijn kop en klaagt de elite aan. De visie wordt onderbouwd met een literatuurlijst van honderden boeken en artikelen. Ook is bijgesloten een DVD met achtergrondinformatie, vele unieke en gedetailleerde organisatieschema’s waarin gedeeltelijk zijn opgenomen de machthebbers van de nieuwe wereldorde of zo u wilt Wereld Regering, spraakmakende 11 september documentaire video’s en een schokkend videofragment over het oppakken, spoorloos laten verdwijnen en martelen van onschuldige mensen. Lees The Boogeyman

Dit vind je misschien ook leuk...