Wat wordt er in hemelsnaam gesproeid..?

Chemtrails

Een film  die de moeite waard is, om jezelf informeren over het fenomeen chemtrails. Het is een klus om zelf op zoek te gaan en alles op een rijtje te krijgen. Veel halve informatie, veel informatie die technisch is en niet zo eenvoudig toegankelijk. Daarom hier op de site de Nederlands ondertitelde film over chemtrails. ‘What in the world are they spraying?’.

Een titel die genoeg zegt over de inhoud.. Wel of geen chemtrails..? Dat is de vraag die velen bezig houdt en velen in ongeloof de conclusie doet trekken dat ‘zoiets toch niet mogelijk kan zijn’..!  We raden je aan, voor een wezenlijke bijdrage aan je kennis over chemtrails, deze film te bekijken. Simpel.

Beschrijving:
De chemtrail/geo-engineering doofpot open gebroken. Iedereen heeft nu inmiddels wel de kruispatronen waargenomen in de hemel, afkomstig van vliegtuigen die deze strepen veroorzaken. Strepen die van horizon tot horizon reiken. Vaak tonen deze strepen een rasterwerk aan de hemel en maken de luchten zompig wit. Onze intuïtie vertelt ons dat het niet deugt, dit zijn geen normale condenstrepen, van de bevriezende uitlaatgassen van passagiersvliegtuigen. Dit zijn dus geen contrails, maar wat zijn het wel? Niemand vraagt zich eigenlijk ten diepste af, wat deze strepen zijn en waarom ze in de lucht hangen of worden gehangen..!

Met de vrijgave van deze documentaire, gaat dat voorgoed veranderen. Hier is het verhaal van een nieuwe ‘industrie’ die zich rap aan het ontwikkelen is. Deze industrie heet ‘geo-engineering’, wordt aangedreven door wetenschappers, overheden en ook conglomeraten van bedrijven. Hun officiële verhaal is dat ze invloed willen gaan uitoefenen op het weer, het klimaat willen beheersen, en de chemische samenstelling van aarde en water willen veranderen.. Dit allemaal ‘in het algemeen belang van de mensheid’….! Hoewel veel officiële kanalen meedelen dat deze plannen nog allemaal in een testfase zitten, sterker nog, in een discussie-fase, is het duidelijk dat deze chemtrails al in de lucht hangen sinds de jaren 1990.

De effecten van de chemtrails zijn verwoestend op het menselijke leven, op oogsten en op flora en fauna. We worden besproeid met giftige substanties, uiteraard zonder ons medeweten, laat staan onze goedkeuring. We krijgen verhaaltjes op de mouw gespeld en we worden voorgelogen, zo simpel is het. Als je een hoge bloeddruk hebt, kun je beter niet naar dit verhaal kijken..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE&feature=player_embedded[/youtube]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.