HAARP Holes In Heaven – Nederlands ondertiteld

haarpIs deze technologie gevaarlijk, is het een ‘super-wapen’?
De toepassingen van deze technologie bestaan o.a. uit de mogelijkheid haar te gebruiken als raket-afweer systeem, ‘star-wars’ wapen, als een wapen om het weer te beïnvloeden, en om röntgen-foto’s van het binnenste van de aarde te maken, om mindcontrol mee uit te voeren ofwel het bewustzijn van mensen te manipuleren middels ELF-golven (Extreme Low Frequency), en om aardbevingen en/of orkanen e.d. mee te veroorzaken.


Heeft de US-military werkelijk ‘gaten in de hemel/lucht’ geschoten/gemaakt?
Deze goed gedocumenteerde film-produktie onderzoekt wat de fysieke effecten zijn van het zgn. ‘HAARP-project’, en wat de uitwerking ervan is, of in de toekomst zal worden, op onze ionosfeer.
HAARP (Highfrequentie active aurora research program) is een omstreden hoge frequentie radio-zend-installatie annex ‘iono-sfeer verhitter’ waarover het gerucht gaat dat ze door de US-Navy/Air Force i.s.m. de Philips laboratoria in Ganoka, Alaska gerund wordt.
Deze HAARP-film onderzoekt de implicaties van dat project en evalueert verschillende theorieën van onafhankelijke wetenschappers die ons in dit verband proberen te waarschuwen voor de gevaren van het gebruik van technologieën voor het stralen op hoge en zeer lage frequenties en voor Elektro-magnetische technologieën iha, en ons in te lichten over de manieren waarop die ook op een voor de mensen gunstige manier zouden kunnen worden gebruikt.
Deze docu probeert een neutrale, eerlijke en nauwkeurige evaluatie van het het zgn. ‘Haarp-project’ te geven, en ze openbaart informatie over dat project die spectaculaire gevolgen zou kunnen hebben voor onze hele wereld.

Dit vind je misschien ook leuk...