De bevolking in Amerika wordt onrustig (video)

APDoor wat er nu allemaal gebeurt in Amerika worden veel inwoners van het land, begrijpelijkerwijs, onrustig.

Dat niet alleen, er heerst steeds prominenter een soort onderbuikgevoel dat er iets niet klopt.

De Amerikaanse overheid is volledig afhankelijk geworden van de kapitaalinjecties door de Federal Reserve om het hoofd boven water te houden. Meer dan honderd miljoen Amerikanen leven onder de armoedegrens en hebben aalmoezen van de overheid nodig om te kunnen eten.
Ondertussen gaat de koude oorlog tussen Amerika, China en Rusland in een volgende versnelling. Minder dan een maand geleden bracht de Amerikaanse president zijn land en de rest van de wereld op de rand van een nieuw conflict dat potentiëel kon uitmonden in de Derde Wereldoorlog. De dreiging van een militair conflict in het Midden Oosten of een nieuwe grote False Flag operatie is niet verminderd.
In Amerika zelf worden er opvallend veel oefeningen gehouden om het land voor te bereiden op mogelijke rampen. Er wordt nu zelfs gesteld dat de waarschijnlijkheid dat er een cyberaanval komt die het hele elektriciteitsnetwerk zal neerhalen, honderd procent is.
Ze hebben tientallen miljoenen noodvoorraden ingekocht en bijna 2 miljard stuks ammunitie. Ze hebben de laatste tien jaar geoefend op scenario’s zoals het ineenstorten van de economie en de daarop volgende burger onlusten.
Dat zijn allemaal nauwelijks activiteiten te noemen van een regering die zich bezighoudt met vrede en stabiliteit.   Lees & kijk meer

Dit vind je misschien ook leuk...