Medische wetenschap is de ware kwakzalverij..!

murder-by-injection

murder-by-injectionEen artikel over de werkelijke én wetenschappelijk cijfers achter de medicijnen-industrie. Een industrie die onterecht een ‘heilig aureool’ lijkt te moeten dragen. Het respect dat burgers hebben voor deze medische wetenschap is volstrekt ongegrond en feitelijk is het weer de omgekeerde wereld; mensen geven hun macht uit handen aan de artsen en farmaceuten, omdat ze niet denken dátgene te kunnen, wat ze deze artsen en ‘Big Pharma’ wél toedichten: hen beter maken. Maar we hebben een verrassing voor je:

Elke goede arts zal je vertellen, dat jij als mens feitelijk jezélf beter maakt. Dat jij als mens niets anders doet, dan de hulp van een arts inroepen, OM JEZELF te genezen.. Jouw zelfhelend vermogen, jouw immuunsysteem zijn van slag bij een ziekte en/of een aandoening. Het is dus zaak dat je goed ADVIES krijgt, hoe je ZELF beter kunt worden. En dat je beseft dat het niet dat pilletje is, wat jou beter maakt, het dus ook niet de arts is die dat doet…! Integendeel!

En juist het uit handen geven van je ‘macht-om-beter-te-worden’ draagt er in ernstige mate toe bij, dat je je eigen immuunsysteem en je zelfgenezend vermogen wordt ondermijnd..!!

Het weggeven van onze eigen macht zien we op alle vlakken van de samenleving gebeuren. De Amerikaanse burgers gaven hun macht weg ná de 9/11-aanslagen en zie wat er is gebeurd. De Patriot Act (godbetere het!) werd aangenomen en de daders van de aanslagen hebben precies gekregen wat hun doel was… De macht over de bevolking. Om hun grotere agenda uit te rollen..!

Dus kijk ook eens naar je eigen positie in je opstelling naar overheden. Moeten zij ervoor zorgen dat onze samenleving beter en vredelievender gaat draaien? Of doen we dat zelf..? Om met de woorden van John F. Kennedy te spreken: ‘Ask not what your country can do for you, but ask yourself what you can do for your country’. (vert.: ‘Vraag niet wat je land voor jou kan doen, maar vraag jezelf af wat jij kunt doen voor je land’)   Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...