De mazelenvaccinaties..? Ten aanval..!

mazelenSommigen noemen het een hype, de berichtgeving over mazelen en rode hond. Wat opvalt is dat de berichtgeving altijd in lijn is met hoe het RIVM in deze discussie staat. Nooit worden de keerzijden  getoond van een ver gevorderd vaccinatiebeleid. Alleen tegenstanders worden getoond wiens enige argument is dat God vaccinaties zou verbieden, waardoor het beeld wordt versterkt dat we hier alleen te doen hebben met Godsdienstige argumenten.

En als zoveel politici, een advocaat alsmede journalisten er zo van overtuigd zijn, dat vaccinaties verplicht moeten worden, en de ouders strafrechtelijk vervolgd zouden moeten worden voor kindermishandeling (Mr. Gerard Knoops) dan zou je toch verwachten dat de nadelen van vaccinaties wel bekend zijn bij deze personen en dat die nadelen blijkbaar te verwaarlozen zijn; in hun ogen..

Echter, op basis van de huidige onderzoeken kun je ook de conclusie trekken dat het vaccinatiebeleid desastreuze gevolgen heeft voor onze volksgezondheid…! Als we simpelweg naar de statistieken kijken, zien we bijvoorbeeld dat sinds het uitroeien van de kinderzieken diverse allergieën decennialang, iedere 15 jaar verdubbeld zijn en sommige auto-immuunziekten zelfs over de kop (verdubbeld) zijn gegaan..! Zoals MS dat bijna verdubbeld is, en waarvan de wetenschap denkt dat  hier een verband is met het verlagen van de infectiedruk, o.a. door vaccinaties.  Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...